18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezek a csillagjegyek a legjobb munkatársak – Te vajon az vagy?

Megosztás
Tipológia

Vannak igazán „jó fej" kollégák, akikkel kár barátokká is válhatunk. És vannak, akikkel örülünk, ha csak a munkaidőnket kell együtt tölteni. Ez a csillagjegyek egyediségének és a hozzájuk tartozó tipikus személyiségjegyeknek köszönhető. Te vajon szerepelsz azon a listán, akik a kifejezetten kellemes kollégák közé sorolható csillagjegyeket sorakoztatják fel?


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)
Sok találkozó, sok feladat, sok határidő? Amikor az egész iroda káoszba esik, és a stressz mindenkin elhatalmasodik, a Szűz nyomon követi az eseményeket, kézben tartja, szervez, optimalizál és mindig optimistán áll a dolgokhoz, ami sokak számára inspiráló. Ezen tulajdonságai miatt képes újra nyugalmat teremteni az irodában.Mérleg (szeptember 24. - október 23.)
Bárki, aki olyan tisztességes és diplomatikus, mint a Mérleg, természetesen mindenki számára vonzó. 
A Mérleg szülöttek mindig megpróbálják megtalálni a megfelelő megoldást minden problémára. Harcolnak, hogy az egész csapat boldog legyen, és együtt arathassanak sikert.Nyilas (november 23. - december 21.)
A Nyilas sosem taposna át másokon, hogy abból ő előnyhöz jusson. Annál fontosabb számára, hogy kollégáik jól teljesítsenek. Támogatja az oktatások, továbbképzések lehetőségeit, és nem irigykedik, hogy másoknak lehetőséget és teret adjon a munkában való előmenetelre. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek