18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a kéztartás növeli az önbizalmat és a vonzerőt - Segít a másik nem érdeklődését felkelteni

Megosztás
Életmód

Ez a kéztartás növeli az önbizalmat és a vonzerőt. Segít a másik nem érdeklődését felkelteni. Benned is megvan ez az energia és képesség! Tanuld meg használni!


Avastambha-mudra (önbizalom kéztartása)


Kéztartás

A mutató-és hüvelykujjak egymástól külön állva összeérnek, míg a többi ujj félig behajlítva. Kezeit a szív magasságában tartsa! 5 percig végezze (napi 2 alka- lommal), közben 2 percig rezegtesse a mantrát! 

Mantra:áoo

így rezegtesse:ááoooo.

Testi hatása

Kiegyensúlyozza a samana vayu-t (vékonybél, gyomor, hasüreg, belek, bélperisztaltika) és a vyana vayu-t (szív, végtagok, idegrendszer, perifériás keringés, bőr); végtaghidegség, vérkeringési zavarok, idegesség, magas vérnyomás esetén kiváló; a köldök előtt tartva gyomoridegesség, hasfájás, hasmenés, emésztési zavarok esetén segít.

Hatása a fizikai világban

Gyógyító munka. 

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok

Önbizalom, vonzerő, segít a másik nem érdeklődését felkelteni; ösztönösség, baráti kötődés, család iránti elköteleződés, arányérzék, igaz emberség; igazmondás, értelemszerinti tudás, pozitív gondolkodás.

Késmárki László

A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.

A mudrák titkos KÓDJA


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek