18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

3 jel, hogy még korai KIMONDANI – SZERETLEK

Megosztás
Szerelem

A varázslatos szót nem szabad meggondolatlanul használni. 3 jel, ami arra utal, hogy elhamarkodottan használod ezt a kifejezést! Te mikor mondtad ki először párodnak, hogy szereted?
Még nem aludtunk vele együtt
Nos ez egy igen gyakori eset, miszerint már akkor kimondják a nők a „szeretlek” szót, amikor a férfival még egyetlen éjszakát sem töltöttek együtt. Ezzel legyünk nagyon óvatosak! A legrosszabb esetben ez felhívó lehet a férfi számára egy keringőre, és ha addig esetleg nem fordult meg a fejében, hogy csak egy éjszakára akarjon minket, akkor most előfordulhat. Szokták mondani: Alkalom szüli a tolvajt!
Amikor nem találjuk a szavakat, de a szeretlek szót még nem szívesen mondanánk ki, megfelelő alternatíva lehet egy kedves mosoly és simogatás. Talán ez többet mondhat minden szónál.Általában minden embernek megvan a maga üteme szeretet szempontjából. Nehéz eldönteni, mi korai, mi lehet túl késő, de a lényeg az, hogy őszinték legyünk első sorban magunkhoz és partnerünkhöz. Ilyen sorrendben! 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek