18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

3 jel, hogy még korai KIMONDANI – SZERETLEK

Megosztás
Szerelem

A varázslatos szót nem szabad meggondolatlanul használni. 3 jel, ami arra utal, hogy elhamarkodottan használod ezt a kifejezést! Te mikor mondtad ki először párodnak, hogy szereted?


Van, aki alig várja, hogy kimondhassa, elő is fordul, hogy esetlegesen túl korán mondja ki és van, aki évek elteltével sem képes rá…
Nem véletlenül. A „SZERETLEK” szó kimondása felelősséggel jár, már, amennyiben komolyan gondolunk kapcsolatunkra.
Egy friss kapcsolatban rend szerint mielőbb szeretnénk elmondani párunknak, hogy szeretjük, ami nagyon szép és fontos is, de a következő esetekben jobb, ha nem tesszük.

Érzelmi tapasztalat
Becsapósak lehetnek a külvilág eseményei, miszerint munkánkban ért valamilyen nagy öröm minket vagy nagyszerű hírt kaptunk, amitől érzelmileg túlfűtöttek vagyunk. A mágikus szó ilyen esetben történő kimondása azonban nem mindig fedi a valóságot. Kérdés az, hogy amikor életvitelünk visszatér a normális állapotra, akkor is kimondanánk-e a szeretlek szót. Érdemes egyébként magáról a szeretlek fogalmáról beszélgetni partnerünkkel.


Túl kevés együtt töltött idő
Amikor egy kapcsolat még nagyon friss, nem találkozunk minden nap, jó, ha hetente 2-3 alkalommal.
Ezek az alkalmak még nagy valószínűséggel nem adnak olyan mélyreható betekintést partnerünk lelki világába, hogy a szeretlek szót őszintén kimondhassuk. A túl korán kimondott „szeretlek” akár hatalmas nyomás alá is helyezheti a férfit negatív értelemben.

Még nem aludtunk vele együtt

Lapozz tovább és olvasd el!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat