18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezek a csillagjegyek MÁGIKUSAN vonzzák a szerencsétlenséget

Megosztás
Tipológia

Néha úgy érezzük magunkat, mintha igazi szerencsétlen emberek lennénk, amikor semmi nem sikerül, minden balul sül el… Még az is, amire jó esély van, hogy sikerüljön… Létezik 3 csillagjegy, amelyik megmagyarázható módon, de szinte mágikusan vonzza a balszerencsét. Te vajon közéjük tartozol?


Vízöntő
A Vízöntőnek sokszor vannak kétségei magával szemben, gyakran hibáztatja magát, még olyan dolgokban is, melyekhez semmi köze nem is volt. A negatív gondolatok folyamatosan keringenek fejében, és ezek negatív következményekkel járnak, ezért érzi úgy, hogy igazán balszerencsés típus.

Nem véletlenül létezik egy mondás miszerint a POZITÍV gondolatok pozitív dolgokat vonzanak, míg a negatív gondolatok szerencsétlenséget.
Ismerős a szó? DETERMINÁL! Már előre vetíti a jövőt!
Azt vonzod be az életedbe, amire gondolsz! 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek