18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezek a csillagjegyek MÁGIKUSAN vonzzák a szerencsétlenséget

Megosztás
Tipológia

Néha úgy érezzük magunkat, mintha igazi szerencsétlen emberek lennénk, amikor semmi nem sikerül, minden balul sül el… Még az is, amire jó esély van, hogy sikerüljön… Létezik 3 csillagjegy, amelyik megmagyarázható módon, de szinte mágikusan vonzza a balszerencsét. Te vajon közéjük tartozol?


Melyik csillagjegyben születetett emberek vonzzák mágikusan a balszerencsét?

Bak
A Bak jegy szülötte gyakran elégedetlen az életével, és úgy érzi, a szerencsétlenség mindenhol megtalálja, szinte, mint egy kopó követi őt.
Pedig az egyetlen ok, amiért az esetek többségében elégedetlen az nem más, mint, hogy a sikereinek nem tud örülni. Mindig kicsit jobban szeretne teljesíteni, mindig hiányzik még valami, így aztán a szerencse nem tud a közelébe férkőzni.

Ikrek
Az Ikrek sokszor hoz meg nehezen döntéseket, hezitál, agyal, és sajnálatos módon ez a tulajdonsága az, ami elveszi a lehetőséget, hogy a jó dolgokkal foglalkozzon. Mert amin hezitál, az nyomasztja, és elnyomja a pozitív érzéseket. Értendő ez a munkájára és a párkapcsolatára is. Ennek eredményeként azt hiszik, hogy vonzódnak a szerencsétlenséghez.

Van még egy csillagjegy!

Lapozz tovább és olvasd el, melyik az! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat