18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csipkebogyó por – Csodálatos ellenszere a megfázásnak

Megosztás
Egészség

Hallottunk már a csipkebogyó porról? A csipkebogyóról legtöbbeknek a tea jut eszébe, pedig por formában is létezik, ráadásul igazi csodaszer! Hihetetlenül hatásos megfázás ellen!


Milyen aktív összetevői vannak a csipkebogyó pornak?
Tea vagy inkább por?
Miért hatékony a csipkebogyó por?
Hogyan készül a csipkebogyó por?

Amikor élelmiszereket sorakoztatunk fel, melyek rengeteg vitamint tartalmaznak, nem feltétlenül jut eszünkbe a csipkebogyó, még kevésbé a belőle készülő por.
Megfázás ellen leginkább ismert a gyömbér, bár sokan nem szeretik, és vannak, akik nem is ehetik, például magas vérnyomás és vérhígító szedése mellett nem ajánlott a gyömbér fogyasztása.
Narancs, citrom, ezek sokkal inkább ismertek megfázás ellen vagy megfázás kezelésére.

A csipkebogyó por aktív összetevői

A csipkebogyó számos egészségmegőrző összetevőt tartalmaz, de különösen C-vitamin tartalma magas, ami 100 grammonként közel 450 mg, ez azt jelenti, hogy kétszer olyan magas, mint például a citromé.
A C-vitamin támogatja a szervezet védekező mechanizmusát, ami szorosan összefügg az immunrendszerrel. Megvéd a vírusok és baktériumokkal szemben.

A magas C-vitamin tartalma mellett rengeteg fontos ásványi anyagot is tartalmaz, mint például a cink, tanninok, B1 vitamin, B2 vitamin és E vitamin.
Ezeken kívül flavonoidok is megtalálhatók a csipkebogyó porban, melyek a szabad gyökök ellen nyújtanak hatékony védelmet.

Tea vagy inkább por?

Lapozz tovább és olvasd el!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek