18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Rövid, félhosszú vagy hosszú haj? – Ezt árulja el személyiségedről!

Megosztás
Tipológia

Minden nő tudatosan választ frizurát, de a tudatosság mögött a tudat alatti elgondolás áll, ami pedig személyiségünktől függ! A lényeg, hogy hajhossz választásunk árulkodik személyiségünkről. Rövid, félhosszú vagy hosszú hajhossz az, ami nekünk kényelmes? Ezt árulja el egy nőről!


Rövid haj
Milyen személyiségjeggyel rendelkező nők választanak rövid frizura fazont?
A rövid hajú nőket praktikusnak és magabiztosnak tartják, ráadásul extrán aktívak. Sosem töltenének órákat a frizura elkészítésével… Munkában mindig támaszkodhatunk rájuk, családtagjainak és barátainak mindig segítő kezet nyújt.

Félhosszú haj
Milyen személyiségjeggyel rendelkező nők választanak félhosszú frizura fazont?
Azok a nők, akik a félhosszú vagy középhosszú hajhosszt választják nehezen hoznak döntéseket. Nehéz az arany középútról letérniük. Van félelem bennük attól, hogy valamit esetleg rosszul csinálnak. Sokszor álmodoznak, és őrülten romantikus típusok. Többnyire kedvelik az embereket, akik szívesen fogadnak tanácsokat tőlük.

Hosszú haj

Lapozz tovább és olvasd el!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat