18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

iPhone trükk a szövegben való kereséshez – Nagyító helyett - Így lesz egyszerűbb az életed!

Megosztás
OnLány

Jó lett volna ezt a trükköt már akkor is ismerni, amikor először kezünkbe vettük iPhone készülékünket. Egy egyszerű trükk, hogy ne kelljen a szövegben a nagyítóval keresgélni. Ezt a trükköt még biztosan nem próbáltad! Nagyon jó! Meg is mutatjuk lépésről lépésre!


Az egyik legnagyobb problémát az okozza az iPhone készülékeken, ha már meglévő szövegben szeretnénk valamit kijavítani, hozzáírni, ekkor ugyanis az ujjunkat hosszan a szövegrészen tartva egy nagyító segítségével tehetjük ezt meg. A nagyító sokszor nem, hogy segítene, de még idegesítő is, mert közben a teljes szövegrészből nem látunk semmit.
Bezzeg, ha tudtuk volna azt, amit most megmutatunk, akkor számtalan idegesítő pillanattól kímélhettük volna meg magunkat!
Kipróbáltuk, működik, szuper hatékony!
Hogyan tudsz egyszerűen a szövegben a kurzorral navigálni iPhone készüléken?
Amikor elkezdenénk a szövegbe beleírni, megjelenik a billentyűzet.
A billentyűzeten, ha megnyomjuk hosszan a „szóköz” billentyűt, akkor a betűk eltűnnek. Ujjunkat rajta tartva, ha elkezdünk navigálni, akkor láthatjuk, hogy a kurzor nagyító nélkül oda irányul, ahova szeretnénk.
Amint elengedjük a gombot, már írhatunk is a megfelelő szövegrészbe! Ugye ugye!

Nekünk is újdonság volt, de nagyon megtetszett ez a lehetőség, mert valóban hatékony.

Soha többet a NAGYÍT�"!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat