18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Szempilla hosszabbítás – Vakságot is okozhat!

Megosztás
Szépség

A szépség utáni vágyunk könnyen horrorban végződhet! A szempilla hosszabbítás sosem volt olyan trendi, mint most. Ünnepi alkalmakra, csak úgy, érdemes nagyon meggondolni, hogy szeretnénk-e extra hosszú szempillákat. Erre figyelj!


Szinte minden nő álma, hogy csodaszép, dús és hosszú szempillái legyenek.
De vajon ér annyit a szempilla hosszabbítás, mint ez a következő, ugyan elszigetelt esetből is kiderül!
A nők szinte bármit megtesznek, ha szépségükről van szó.
Napjainkban számos módszer létezik szempilla hosszabbításra, az egyik ilyen a tartós szempilla hosszabbítás.
Ebben az esetben igen agresszív és tartós ragasztó segítségével, aprólékos munkával az eredeti szempillák tövéhez és a szemhéjhoz rögzíti a szakember a műszempilla szálakat. Egyesével!


 
Az eredmény csodaszép lesz, jobban mondva lehet, amennyiben profi termékeket használnak.
De érdemes egy kicsit megismerni a tartós szempilla hosszabbítás árnyoldalát is, mert erre csak kevesen gondolnak, viszont életen át tartó következménye is lehet.

Nem is olyan veszélytelen!

Egy 22 éves londoni lány ( Stacey )majdnem megvakult.
Ugyanis a lány egy nappal a szempilla hosszabbítást követően allergiás reakció hatására nem látott.
Szemei bedagadtak, csak homályosan látott. Két napig elviselhetetlen fájdalmai voltak, és kórházba került, ahol szemcseppekkel és kortizol készítménnyel kezelték. Miután a lány interjút adott több újságnak is, a szalon letagadta a felelősségét. Kivételes eset?

Allergiás reakció, mint Stacy esetében is nem ritka tartós szempilla hosszabbítás során. Tehát, aki szeretne ünnepi, extra hosszú szempillákat, érdemes, ha a következő tanácsot megfogadja.
Tartós szempilla hosszabbítás előtt 24 órával kérjük meg a szalon, hogy tesztelhessük szemhéjunkat a ragasztóra. Ennyi idő elég, hogy kiderüljön a ragasztót mennyire tolerálja szervezetünk.

Hogyan ismerhető fel egy profi kozmetikai szalon?
Szempilla hosszabbítás tekintetében azon túl, hogy a szalon meg kell, hogy feleljen a higiéniai követelményeknek, a szakembernek szükséges használnia nagyítót ehhez a beavatkozáshoz, és a felesleges ragasztó maradékot el kell távolítania, illetve a szempillákat nagyjából azonos hosszúságúra kell méreteznie. Ezek az alap ismertetőjelek, de van még számos, melyeket mi is észrevehetünk majd. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés