18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. november 23. Ikrek Telihold – Elengedés a belső egyensúlyért

Megosztás
Asztrológia

A novemberi Telihold a könnyed Ikrek jegyében köszönt ránk. A mai naptól az elengedés, megtisztulás időszaka indul el, amihez bevezetőként a Teliholdas nap százszoros energiájának támogatását élvezhetjük.


Az Ikrek jegyéhez a könnyedségen kívül a kommunikáció, a gondolkodás is tartozik, tehát fontos, hogy a mostani időszak önmunkájában a problémák kibeszélése, a gondolatok változtatása is szerepet kapjon.

Tehát használjátok ki a könnyed levegős Teliholdat, egyesüljetek energiáival és eresszétek szélnek mindazokat a gondolatokat, halogató technikákat, a megfelelést és az önbecsapást, ami belső hiteteket, lelkesedéseteket korlátozza, ami akadályozza szárnyalásotokat és önmegvalósításotokat. Ezek főleg olyan rejtett sebek, elfojtott traumák, amik gyermekként értek, és amik lemondásra, háttérbe vonulásra ösztönöztök. Lehet kissé nehezen találjátok meg, mert az önbecsapás témakörébe tartozik az, amikor remek indokokat gyártunk ahhoz, elfedve a valós problémát, hogy mit miért nem teszünk meg valamit. 
Az elengedést a Jupiter bolygó, ami a nagy szerencse bolygója, is támogatja, hitet adva saját önmegvalósításotokhoz, és a belső egyensúly megteremtéséhez. Azonban csakis akkor tud segítő kezet nyújtani, ha valóban a tettek mezejére léptek és kifogásgyártással nem kezdtek halogatásba. Mindaddig,amíg egy múltbeli traumát, ami mély sebet ütött bennetek, arra használtok, hogy magyarázatot találjatok a problémákra, addig csak halogattok, másra mutogattok, és nem a megoldást akarjátok elérni.

Próbáljatok szemléletmódot váltani, és tegyetek egy képzeletbeli utazást múltatokban, átvizsgálva az eseményeket, érzéseket, mindeközben megfigyelve, hogy testetek hogyan reagál a bevillanó képekre.
Mindaz a helyzet, gondolat, ami negatív érzést kelt bennetek (pl. összeszorul a gyomrotok vagy görcs jelenik meg bárhol a testetekben) megmutatja azt, hogy mikor bizonytalanodtatok el, mikor veszítettétek el belső egyensúlyotokat, feladva ezzel valódi vágyaitok megvalósítását.Vizsgáljátok meg azt is, hogy milyen reakciók jelennek meg nálatok, ha vágyaitokra gondoltok. Amennyiben ekkor is megjelenik a negatív testi érzés (pl. félelem, szorongás), az akadályozza a célotok elérését. A teremtés csakis akkor működik, ha vágyatokra gondolva boldogság érzése tölt el benneteket.

Ha bevillan egy kép, helyzet, amikor tehetetlennek éreztétek magatokat, amikor a kimenekülést választottátok, akkor próbáljátok másfajta módon értelmezni, miközben figyelitek az érzéseiteket. Tegyétek fel a kérdést magatoknak: Mit akart tanítani nekem ez a helyzet? Mitől féltem? Ezután vizsgáljátok meg, vajon haragudtok e magatokra az elszalasztott lehetőség vagy rossznak vélt döntés miatt? Lehet hogy azt érzitek másra haragudtok, mást okoltok, de az érzés mögött mindig megtalálható az önmagatok irányában érzett megvetés, amivel folyamatosan gyengíthetitek önbecsüléseteket. Tehát az első lépés, megbocsátani és feloldozni magatokat a vélt vagy valós „bűn” alól. Gondoljatok csak bele, ha saját gyermekünkre minden rosszaságért haragudnánk, és nem bocsátanánk meg neki, akkor komoly sebeket ejtenénk a kis lelkén. Ahogy neki meg tud az ember bocsátani, tudunk rá tekintettel lenni, úgy magunkkal sem szabad szigorúbbnak lenni. Amikor ezzel a hozzáállással vizsgáltok meg egy adott szituációt, akkor a saját felelősségetek megtalálása által könnyebbé válik a megbocsátás (magatoknak is) és az elengedés. Érdemes ezt a képzeletbeli utazást végig járni, hogy végre elhárítsatok minden akadályt az elől, hogy szívetek szerinti útra lépjetek. Nem kell már további kifogást keresnetek, nem kell újabb tanulmányokba bocsátkozni, egyszerűen csak lépni kell, mindaddig, míg a szerencse fénye rátok ragyog. Ha hisztek magatokban, és nem hagyjátok, hogy a rossz gondolatok és érzések megállásra ösztönözzenek és kifogásokat gyártsanak, akkor most teljes felszabadulást élhettek meg. Az eredmény pedig egy csodás lehetőség lesz, amikor úgy érzitek a szerencse rátok mosolygott.Amennyiben egyedül nem boldogultok, akkor a mostani időszak jó arra, hogy valamilyen lelki terápiába fogjatok. Olyat keressetek, ahol a tudattalanba mélyedés és probléma gyökereinek feltárása után, hangosan ki is mondhatjátok a megoldást.
Szintén hasznos segítség a Symbolon kártya, ami segít betekinteni a tudattalanba, feltárva a rejtőzködő okokat.

Ahogy már említettem, ezen a napon százszoros energiák segítenek benneteket, használjátok ki a Telihold támogató energiáját, és engedjétek szélnek a lelketeket kínzó érzéseket, végezzétek el az esti varázslatot!

Csodás megtisztulást kívánok mindenkinek!

Telihold varázslat 2018. november 23.– Lelki egyensúlytalanság felszámolása


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Mi az én utam?

Angyali üzenetek minden napra


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat