18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Telihold varázslat 2018. november 23.– Lelki egyensúlytalanság felszámolása

Megosztás
Asztrológia

Ezen a napon százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el a varázslatot ennek a napnak az estéjén. Hívjátok segítségül a Hold, a Tűz és a Levegő energiáját ahhoz, hogy megszabaduljatok a felesleges halogatásoktól, megfelelési vágytól és önbecsapásoktól.


A varázslathoz szükségetek lesz: egy fehér színű gyertyára, és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet, hegyikristályt és tigrisszemet viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál. Ha készítettetek Holdoltártmagatoknak, akkor a szertartást ott végezzétek el.

A varázslatot bárki elvégezheti, nincs másra szükség hozzá, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és a belső hitetekre, arra, hogy bíztok magatokban.
Hogyan végezzétek el holnap a szertartást?
Először gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Rafael Arkangyalt aki lelki és testi gyógyulásotokban segít benneteket.

Ha felkészültetek, akkor írjátok össze mindazt a kifogást, ami miatt a lemondásokat választjátok. Ha megtaláltátok azt milyen meggyőződésekkel csapjátok be magatokat, akkor ezeket is írjátok fel. Aztán jöhetnek a rossz érzések, mint pl. harag, bűntudat….. Most mindent külön papírkára írjatok fel. Ne aggódjatok, ha úgy érzitek nem mindenre lett rálátásotok azonnal, az elkövetkező két hétben bármikor elvégezhetitek a szertartást, ha valami még felszínre kerülne.

Kezdjétek el a varázslatos égetést!
Fogjátok meg az egyik papírlapot, és mondjátok ki hangosan:
„Elengedem azt, amit ez a papírlap tartalmaz, és ebben a varázslatos pillanatban megbocsátok magamnak és másoknak is ezzel kapcsolatban. Tiszta szívemből bocsátok meg magamnak, hogy gyenge voltam, és nem a saját utam, célom mellett döntöttem.
Köszönöm, hogy a bennem lévő belső bölcsesség, a Telihold támogató energiája és Angyalaim segítségével feloldozom magam és mindenki mást aki ebben a szituációban velem volt.”Ha ezt megtettétek, akkor égessétek el a papírlapot, és gondolatban lássátok, ahogy az angyali energia tökéletesen megtisztít benneteket ettől a hátráltató meggyőződéstől.

Ezután ismételjétek meg a varázslatot minden papírlappal, egyenként.

Mivel a Telihold levegős jegyben köszönt ránk, ezért a hamut egyszerűen bízzátok rá a szélre, vagy csak szórjátok szét. Utána álljatok meg egy pillanatra, csukjátok be a szemeteket és vegyetek 3 mély lélegzetet. A levegő beszívásánál érezzétek, hogy a tisztító friss levegő átjárja minden porcikátokat, minden maradék görcsösséget, negatív érzést kitisztít belőletek,amikor kifújjátok a levegővel együtt sejtszinten is távozik minden esetleg rejtőzködő maradvány belőletek. Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá. Ne legyetek türelmetlenek magatokkal, ha nem sikerül a haragot teljesen elengedni, minél inkább megértitek mi miért történt veletek, és minél erősebbnek érzitek magatokat, annál inkább fognak az érzéseitek alakulni és szeretetté válni, önmagatokkal szemben is. És sose feledjétek el megdicsérni magatokat a fejlődésért, azért, hogy tesztek saját önmegvalósításotokért és belső egyensúlyotokért.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!

2018. november 23. Ikrek Telihold - Elengedés a belső egyensúlyért

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Mi az én utam?


Angyali üzenetek minden napra


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat