18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

MEGA kreatív autó takarító segédeszköz – Ami egy JÁTÉK

Megosztás
Otthon

Ugye milyen nehéz az autó műszerfaláról eltávolítani a piszkot? Még nehezebb például a sebességváltó burkolatából vagy a gombok közül ugyan ezt a műveletet elvégezni… De van egy termék, ami tulajdonképpen egy játék, és kiváló segédeszköz lehet erre a feladatra. Mi lehet ez?


Szoktunk enni az autóban?
Mennyi időnként takarítjuk ki?

Nem mindig van kedvünk az autó nagytakarításához, porszívózni még kevésbé. 
Viszont látványban már az is sokat segít, ha csak a morzsákat távolítjuk el...
Biztosan ismerjük ezt a terméket, nagyon régóta kapható. Egy játék, ami tökéletes eszköz lehet autótakarításhoz is. Így lesz játék az autótakarítás!
Mi lehet az?


Ragacsos, tulajdonképpen semmi értelme nincsen, nyúlik, gyurmának nem alkalmas, sokkal inkább az érintése az, ami a gyerekeket elvarázsolja. A felnőtteket már kevésbé. Nevezik még ezt a terméket intelligens gyurmának is.
Piros, zöld, rózsaszín, foszforeszkáló….

Nos igen, ez az a termék, ami kiválóan használható autóban, hogy összeszedjük vele a műszerfalra, gombok közé, tárolókba rakódott piszkot.

Tökéletes takarító eszköz, mert ragacsos, így a piszok is beleragad, mivel nagyon képlékeny, így a legkisebb részekbe is el tud érni. A legjobb, hogy a felületére ragadt piszkot egyszerűen le lehet mosni, majd a folyékony gyurma újra használható lesz.

Te milyen színűt fogsz beszerezni?

Mi a foszforeszkáló pinkre szavazunk! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek