18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

MEGA CUKI erkély dekoráció ünnepi időszakra – Elvarázsolt kastély – És még több

Megosztás
Kert

Igazi gyöngyszemet találtunk. Talán ez lehet az, amiről minden gyerek álmodik. Ünnepi időszakban, akár már Mikulás érkezésére öltözhet az erkély is csodaszép világításba.


Égősorok, különféle világítások, formák és ötletek, igazi kavalkád az ünnepi készülődés.
Aki szereti a mélyére ásni magát, akár minden évben új kültéri dekorációt készíteni, most nagyon örülhet, mert igazi különlegességet találtunk és meg is mutatjuk, hogyan készíthető el!

Csillagos és csillogó kastély lehet az erkélyből!
És ez még nem minden! Akár percenként más színben pompázhat!
Készen aligha találunk majd kúp alakú LED világítótestet, de ez nem baj, mert mi magunk is könnyen elkészíthetjük drótok és pálcák segítségével. Már ez elején jó lesz gondolni rá, hogy vízszintesen is rögzítsünk spirál alakban drótokat, mert ehhez fogjuk a LED füzért rögzíteni spirál alakban.

Mi legyen a torony alja?

Kattints a képre és nézd meg a galériát!


Erre kiváló ötlet lehet például egy nagyobb koszorú alap. Ebbe ráadásul könnyen bele tudjuk szúrni, rögzíteni a kúp elemeit (drótokat).
De hogyan lesz belőle torony világítótest?
Ezt sem lesz nehéz elkészítenünk, mert csak annyit kell tennünk, hogy a LED világítófüzért szépen, sűrűn feltekerjük a kúp alakra.
Csúcsdísz is kerülhet a kúp tetejére, amennyiben szeretnénk. Ez lehet készen megvásárolható világító csillag test, de mi magunk is készíthetünk drótból formát, és arra rögzíthetjük a LED füzért.

Csillagos égbolt
Csillagos égbolt kültéri dekoráció készítéséhez nem lesz másra szükségünk, mint sötét színű textíliára, ami lehet filc, bármilyen tartós szövet. Ez lesz a háttere az égboltnak.
Ez elé fellógathatjuk a készen kapható LED csillám hálót. Ez a kombináció adja meg a csillagos égbolt hangulatát.
A csillagos égbolt és kastély kültéri dekoráció elkészítése nem olyan bonyolult, mint az elsőre látszik.
De, akinek mégis az lenne, és nem gondolkodik ilyen volumenű dekorációs világításban, annak mutatunk még ötleteket ünnepi erkély dekorálásra. 

Kattints a képre és megnyílik a galéria! 

Táncoló angyalok


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat