18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Jobb azoknak, akik nem rendelkeznek magas IQ hányadossal?

Megosztás
Életmód

Áldás vagy átok a magas IQ? Sokan irigykednek azokra, akik extrán intelligensek, pedig nem feltétlenül jó nekik!


A legtöbb ember titokban irigyli azokat, akik magas IQ hányadossal rendelkeznek, gyors észjárás, képesek hatalmas adatbázisokat rendszerben látni, kiváló szervezők, és gyakran nagyon erős a szóbeli kommunikációs készséggel is rendelkeznek. Túlzott szókincs, és az átlagembernek úgy tűnhet, hogy ez valamilyen extra különlegesség, amire ők is vágynának, ráadásul szerencsésnek gondolják ezeket az embereket.
A magas IQ hányadossal rendelkező emberek rendkívül szomjaznak a tanulásra, jó problémamegoldók, és általában szakmájukban is sikeresek.

Ki ne szeretne ilyen adottságokat!

De a kép mégsem olyan boldogság a valóságban, min azt sokan gondolják! Az ilyen élet nem igazán boldog élet. Mint minden jóban, ebben is van rossz.
A Magas IQ hányadossal rendelkező emberek gyakran teszik mi magukat saját társadalmi elnyomásuknak. Amikor más hibázik, azt ők szeretnék kijavítani, mert ez is egy kihívás számukra. Rengeteg belső terhet cipelnek, mert nagyon nehezen képesek fejezni ki érzelmi gondolataikat. Ez a külső szemlélő számára gyakran hűvös, rideg természetnek tűnik, amit általában az emberek barátságtalan személyiségként definiálnak. Pedig nem így van! De így néz ki!
Fiatal korban magas IQ
Fiatal korban különösen nehéz azoknak, akik magas IQ hányadossal rendelkeznek, mert a nyomás rajtuk még nagyobb, mint felnőtt korban, hiszen a fiatalok nyitottak, barátságosak.

Az éremnek mindig két oldala van, ezért érdemes odafigyelni kicsit jobban egymásra és időt hagyni, hogy megismerhessük, nem szabad korán ítélkezni. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek