18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Milyen cipőt viselsz szívesen? – Ezt árulja el rólad!

Megosztás
Tipológia

Csizma, bokacsizma, magas sarkú, melyiket viseled szívesen? Cipőválasztásod árulkodik RÓLAD!


Nem meglepő az összefüggés, ha azt mondjuk, hogy cipőválasztásunk árulkodik személyiségünkről.
Milyen cipőt viselsz szívesen? Tornacipő
Szívesen viselsz tornacipőt?
Akár nyár, akár tél, szeretsz kényelmes lábbelit viselni. Különösen fontos számodra, hogy a cipő jól lélegző legyen, ne izzadjon bel a lábad. És mint ilyen fontos szempontok, ugyan ez jellemző karakteredre is. Szeretsz kényelmesen és praktikusan élni, de azért ügyelsz a mottóra: Minimális invesztíció, maximális kényelem!”

Csizma
Akár klasszikus fűzős csizma, robusztus motoros csizma, elegáns és kecses csizma, minden stílusból található a szekrényedben? A csizmáid mindegyike szilárdan tartja egész lábadat, és erre a biztonságérzetre vágysz te magad is lelkedben. Erős akaratú vagy, aki minden áron eléri célját, amihez csizmáid is hozzájárulnak, minden nehézségen átsegítenek.
Minden évben vásárolunk legalább egy új csizmát? Modern felfogású vagy, aki szereti követni a világ trendjét, ami fiatalos személyiségről árulkodik.

Magas sarkú
Télen és nyáron isi szívesen viselünk magas sarkú cipőt? Csak nem a fellegekbe törekszünk?
Pedig DE! Esetleg lehetséges, hogy picit sznob vagy? Igen, egy picit biztosan. De ez illik is hozzád. Például a csillogó kivitelű magas sarkú cipők nagyon jól illenek személyiségedhez minden alkalommal. Mindamellett meleg szívű, gondoskodó típus vagy, akire barátai mindig számíthatnak.

Balerina cipő
A balerina cipő fazon egy nagyon kényelmes viselet, de csak azoknak, akiknek valóban illik stílusukhoz, mert könnyen lehet unalmas. A férfiak nem igazán kedvelik. Csillogó változatban azonban nagyon egyedi stílust kölcsönöz, ami arról árulkodik, hogy szeretsz szembe menni a stílusokkal, irányzatokkal. Igazi újító típus vagy, aki szeret egyszerű megoldásokat kitalálni. Fiatalos, könnyed, legtöbbször vidám hangulatoddal vonzod magad köré az embereket. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat