18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Majomkenyérfa és borostyánkő – Az Afrikai horoszkóp feltárja erősségeidet

Megosztás
Asztrológia

Minden kultúra más, de egy valamiben nagyon sokan hisznek, és az nem más, mint a horoszkóp és csillagjegyek elemzése. Míg az ősi kelták a szent fákról olvastak, addig a nyugati világ teljesen más szempontok alapján vizsgálja az egyes csillagjegyekhez tartozó személyiségjegyeket. De mi történik, ha rávetítjük a nyugati világot például Afrikai majomkenyérfára és borostyánkőre?


Április 5. - május 4. - Mindennapi kedvesség

Tehetséged van az embereket összehozni. Magabiztos karakter vagy, de sok békét és harmóniát is sugárzol, miközben diplomatikusan cselekszel. Képes vagy összekovácsolni embereket egy közös cél érdekében, és ennek a képességednek köszönhetően jó eséllyel viszed sikerre a rád bízott feladatokat. 

Május 5 - június 4 - Piac

A „Piac” jel a riadó energiával rendelkező embereket testesíti meg. Akár csak egy piacon, ahol nagyon sok ember nyüzsög, minden vibrál, tele van élettel és eseményekkel. Nem csoda, hogy az emberek vonzódnak hozzád és keresik társaságodat. Fontos, és te erre képes vagy, hogy ne mindig te legyél a középpontban, holott nagyon sok embernek jelentesz inspirációt. Ezeket az energiákat nagyon jól kezeled, amire csak kevesek képesek.

Június 5 - július 4 - Ős

Az ősök jelképével rendelkező embereket erős önbizalom jellemzi. Megvan az képességed, hogy más embereket vezess, és akár saját csapatodnak főnöke legyél. A lényeg nálad nem a hatalom megszerzése és ez által az irányítása, sokkal inkább vezetsz a szíved által vezérelve, ami hozzájárulhat, hogy egy kicsit a világot is megváltoztasd. 

Július 5 - augusztus 4 - Bíró

Ahogy a neve is sugallja, a bíró az igazság jelentését képviseli. Elkötelezett vagy a tisztességes játékban a mindennapi életben, és nem félsz kiállni a véleményedért. Mint bíró képes vagy gyorsan és kétség nélkül döntéseket hozni, miközben mérlegelsz, és csakis a szín tiszta realitásra koncentrálsz.

Augusztus 5 - szeptember 3 - Kola dió

A kola dió a tudás vágyának türelmetlen szava. Szeretnél megélni annyi élményt az életedben, amennyit csak lehetséges, hogy egyre több tudáshoz juss. Függetlenül attól, hogy fizikai vagy szellemi szinten. A kola-dióval rendelkező embereknek is van egy nyugodt hozzáállása az élethez, a legtöbbször ösztönösen cselekszenek. 

Szeptember 4. - október 3. -Az Utazó

Az „Utazókat” a kalandos szomjúság jellemzi . Mindig éhesek a következő élményre, és nem torpan meg a váratlan eseményektől sem. Sőt! Ez hajtja tovább és tovább. Ez a típus nyugtalan. Bátorságát azonban általában siker koronázza, és olyan élményekkel gazdagodik, melyekkel csak nagyon kevesen.

Október 4. - November 3. - A távoli horizont

A távoli horizont alá született emberek nagyszerű álmodozóknak tekinthetők. Hiszel a céljaidban, még akkor is, ha azok szinte lehetetlenül elérhetők, de a céljaid eléréséhez akár hegyeket is képes vagy megmozgatni. 
Azonban, ha túl sokat álmodozol, akkor könnyen elveszel a részletekben.


November 4 - december 3 - Az igazság gyermekei

Az ilyen szimbólummal rendelkező emberek összehasonlíthatatlan érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Tökéletes harmóniában vannak magukkal és érzékelnek minden kis érzelmi szikrát. Nemcsak magukban, hanem másokban is. Gyakran cselekszel spontán hatodik érzéked miatt, de eközben tökéletesen tisztán látod az összefüggéseket is.

December 4. - január 3. - A magtár

A magtár egy olyan karaktert képvisel, aki bátorítja a kezdeményezéseket. A dolgokat a saját kezébe veszi, és másokat arra ösztönöz, hogy kövessék a példáját. Meglátásaid, vízióid a legtöbbször jót vetítenek előre és anyagi gazdagságot hoznak magukkal. Nem csak neked, hanem másoknak is.


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat