18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Majomkenyérfa és borostyánkő – Az Afrikai horoszkóp feltárja erősségeidet

Megosztás
Tipológia

Minden kultúra más, de egy valamiben nagyon sokan hisznek, és az nem más, mint a horoszkóp és csillagjegyek elemzése. Míg az ősi kelták a szent fákról olvastak, addig a nyugati világ teljesen más szempontok alapján vizsgálja az egyes csillagjegyekhez tartozó személyiségjegyeket. De mi történik, ha rávetítjük a nyugati világot például Afrikai majomkenyérfára és borostyánkőre?


Az afrikai asztrológia alig ismert nálunk, de legalább olyan izgalmas, mint a nyugati vagy a kínai állatövi jelek.

Míg ezek a kultúrák csillagokból és bolygó csillagképekből olvasnak, az afrikai horoszkópok az ősi rituálékból következtet: az állati csontokat a földre dobták, és a jövő ezt követően értelmezhető a kialakult mintákból.

Ma azonban a horoszkópokhoz már nem használják a csontokat, hanem csak a születés napját, amelyhez a természet, az állatok vagy az emberek világának szimbólumait rendelik.
Most megmutatjuk, hogy ezek a jelek mit árulnak el titkos erősségeiről.
Neked mi az erősséged?

Személyes erősségeid az afrikai horoszkóp szerint

Január 4. - február 3. - Majomkenyérfa

A baobab vagy más néven majomkenyérfa egy szellem, aki nagyon határozott, erős akaratú személyiség, soha nem adja fel még a nehéz helyzetekben sem. Éppen ezért a majomkenyérfa a legjobb képi megjelenítése a erősségeknek, hiszen rendkívül szívós növényről van szó, ami bármilyen viszontagságot képes túlélni.
Továbbá a bátorság és a kimeríthetetlen hatalma természetes érzést kölcsönöz és szerepmodellt teremt mások számára. Tisztán gondolkodó vagy, és inkább a fejedre hagyatkozol, mint az érzéseidre.

Február 4 - március 5 - Gazdag borostyán

A borostyánszínű jelképes emberek az eredetiséget képviselik. Ahogy a sokoldalú és sok színű borostyán is az arany sárga termés gyöngyeivel, te magad is ragyogsz és ez sugárzik a személyiségedről minden pillanatban. Sok arcú ember vagy. Mindig keresed az általánostól eltérő lehetőségeket, nagyon nyitott vagy az újdonságokra, mindezt úgy, hogy pozitív beállítottságú vagy.

Március 6 - április 4 – Család

A család megtestesíti a szív erejét. Önzetlen és hozzáértő személy vagy, akivel sokan szeretnek és szeretnének időt tölteni, gyakran kérnek mások tanácsot tőled. Melegséget sugárzol, így az embertársaid különösen jól és biztonságban környezetedben. A családtagok szintén csodálatos partnerek és barátok, erősítik benned ezeket a jó tulajdonságokat.

Lapozz tovább és nézd meg, TE melyik szimbólum vagy!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat