18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezért lehet kisebb a mellrák kockázata azoknál, akik KORÁN ÉBREDŐK!

Megosztás
Életmód

Új kutatási eredmény látott napvilágot, miszerint azoknál a nőknél, akik korai ébredők sokkal kisebb a mellrák kialakulásának a kockázata, mint azoknál, akik este aktívak. Hihetetlen eredmények születtek!


Az University of Bristol kutatói csodálatos és roppant érdekes felfedezésre jutottak, miszerint a korán reggel ébredő nők esetében jóval kisebb a mellrák kialakulásának a kockázata, mint azoknál a nőknél, akik este aktívabbak.

Már maga az összefüggés érdekes!

A vizsgálatban több százezer nő adatait hasonlították össze, hogy összekapcsolhassák az alvási szokásaikat a mellrák kockázatával.
Ennek eredményeképpen a korán reggel kelő és aktív nők 48% valószínűséggel vannak kitéve a mellrák kialakulásának a kockázatának.

A túl sok alvás veszélyes lehet?
Kevésbé jó hír azok számára, akik napi rendszerességgel meghaladják a 7-8 óra alvás időt, ugyanis alvásonként akár 20%-al is nőhet a mellrák kialakulásának kockázata.

Fontos!
Függetlenül attól, hogy a korán kelők közé vagy az éjszakai baglyok közé tartozunk-e, érdemes tudni, hogy a mellrák kialakulását számtalan tényező befolyásolhatja, mint például a genetika, életmód, ezért minden a normálistól eltérő tünetet azonnal vizsgáltassunk ki szakorvossal. 

Ezért tilos melltartóban aludni!

Lapozz tovább és olvasd el!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek