18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez nem igaz! - Tuti ezt fogod mondani!

Megosztás
Női lélek

Már amennyiben negatív beállítottságú vagy és szerepelsz a LISTÁN! Lássuk, Te vajon negatív beállítottságú vagy?


Vannak emberek, aki sem magukkal, sem másokkal nincsenek kibékülve az esetek többségében.
A miért első sorban magunkban keresendő, mégpedig személyiségvonásainkban, melyeket nem nagyon lehet megtagadni, de azért lehet ellene tenni tudatosan.
Például, ha beismerjük, hogy bizony sokszor állunk negatívan a dolgokhoz, és embertársainkhoz is.

Ezek a csillagjegyek jó eséllyel tartoznak a negatív beállítottságú emberek közé.

Szűz
A Szűz jegy szülötte nehezen békül ki saját magával is, ennek az oka a nagyfokúmaximalizmusa, amit rávetíthet embertársaira is, így aztán csak kevesek tudják azt a mércét megugrani, amit ő elvárna.
Érdemes odafigyelnie, mert gyakran sugároz negatív energiákat.

Bika
A Bika szintén nagy elvárásokat képes támasztani mások irányába, és szereti felkavarni az unalmas hétköznapok eseményeit. Nagyon nehezen nyílik meg mások felé, és ez az a kisugárzás, ami rejtve hagyja érző lelkét sokak számára. Pedig legbelül nagyon is érzelmes, de ezt csak kevesek ismerhetik meg.
Nyíltan képes kifejezni haragját, amin sokak meg is lepődnek.

Halak
A Halak? Meglepő ugye? Pedig így van. A csendes, mindig jó hallgatóságot nyújtó Halakról csak kevesen tudják, hogy még örömüket is csak nehezen tudják kifejezni. Így az arányok kifelé nagyon eltolódhatnak. kevés szó, aminek a többsége panaszkodás sokszor. Érdemes gyakorolni a több pozitív kifejezés kinyilvánítását, mert ő rá is sokan támaszkodnak, mert mindig segítőkész, végtelen türelme van. Sajnos a Halak hajlamos lehet a depresszióra is.

Lapozz tovább és néz meg, te vajon a negatív beállítottságú csillagjegyek közé tartozol-e!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat