18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nem csupán okos, egyenesen ZSENI – Az Oral-B bemutatja - Oral-B GENIUS intelligens fogkefe

Megosztás
Életmód

Nem csupán okos, egyenesen ZSENI – Az Oral-B bemutatja a világ első olyan elektromos fogkeféjét, amely a számodra láthatatlan dolgokat is képes megmutatni neked


Az Oral-B GENIUS intelligens fogkefe a digitális helyzetmeghatározói, hármas nyomásszabályozási és a professzionális időzítő forradalmi technológiát kombinálja, hogy a te saját, digitális fogorvosodként biztosítsa fogaid tökéletes tisztaságát

Az Oral-B bemutatta legújabb innovációját, amely a szájápolás új korszakának kezdetét jelentheti: 

az Oral-B GENIUS az első olyan okos fogkefe, amely intelligens fogmosási rendszerrel rendelkezik. Olyan egyedi pozícióérzékelő technológiát kínál, amely egyesíti a fogkefében található csúcstechnológiás mozgásszenzort az okostelefon kamerájával használható videós felismeréssel, amelynek segítségével a megtisztítandó részeket könnyű megtalálni, így egyetlen terület sem marad ki.Oral-B GENIUS - A fogorvosokhoz hasonlóan látja el tanácsokkal a felhasználókat
A páciensek legtöbbször helytelenül tisztítják a fogaikat, bár ennek általában nincsenek tudatában; a legtöbben túl erős nyomást gyakorolnak a fogaikra, túl rövid ideig tisztítják őket, és több területet is kihagynak. Ez az új fogmosási rendszer azonban a megfelelő tisztítási rutin elsajátítását biztosítja, így mindhárom területen javítja a szájápolást.

Egészséges fogak célzott, digitális iránymutatással
A helytelen szájápolási szokásoknak köszönhetően idővel olyan egészségügyi problémák alakulhatnak ki, mint a fogszuvasodás vagy a fogak korai elvesztése. Az Oral-B 4.1-es applikációjának segítségével a felhasználók folyamatosan ellenőrizhetik fogápolási rutinjuk helyességét. 

A valós idejű visszajelzés folyamatos megerősítést ad a helyes szájápolás mozzanatairól; biztosítja a fogorvosok által javasolt kétperces fogmosási időt, figyelmeztet, ha túlzott nyomást gyakorlunk fogainkra, a forradalmian új helyzetmeghatározói funkciójának köszönhetően pedig biztosak lehetünk afelől, hogy egyetlen részt sem hagyunk ki fogmosás közben.

Fontos, hogy megfelelő ideig mossuk a fogainkat, és sose hagyjunk ki egyetlen részt sem

Az Oral-B GENIUS a legmagasabb szintű termékfunkciókat tartalmazza, a világ legintelligensebb fogmosási rendszerével segíti a fogyasztókat mindennapi fogmosási rutinjuk tökéletesítésében: 

A fogkefefejbe beépített érzékelőn keresztül, egy okostelefon segítségével a termék érzékeli és felismeri a száj különböző területeit. 
Az Oral-B kutatásaiból kiderül, hogy az emberek több mint 80%-a nem tölt elég időt egy-egy terület megtisztításával a szájában, és az emberek 60%-a egyáltalán nem mossa le a hátsó őrlőfogakat, vagy nem tölt el elég időt azok tisztításával. 
Az Oral-B elektromos fogkefe 4.1-es applikációjával párosítva, pozícióérzékelő technológiájának köszönhetően nyomon követi a fogkefe fejének helyzetét, hogy minden terület egyenlően legyen megtisztítva.

A fogíny sérülések egyik legfőbb oka, hogy túl erős nyomás gyakorlunk fogainkra fogmosás közben. Az emberek jelentős része az ajánlotthoz képest kétszeres erősségű nyomást gyakorol fogaira, ami káros hatással lehet a fogínyre. Az új technológiának köszönhetően azonban a fogkefe automatikusan lelassítja a kefefej forgási sebességét, és leállítja a pulzáló mozgást, ha túlzott nyomást érzékel. „Az Oral-B GENIUS az iparág egészen új korszakát fémjelzi, és örökre megváltoztatja az emberek fogmosási szokásait, hozzáállásukat a szájápoláshoz. Az általános elektromos fogkefék bevezetése után ez a termék egy újabb jelentős lépés a rossz szokások kiküszöbölése felé” – mondta el Stephen Squire, a P&G globális marketing igazgatója.Az Oral-B GENIUS a fogtechnikusok által ihletett és a Braun™ tervezői által kifejlesztett, a piacon a legfejlettebb, leginkább összekapcsolt és intelligens fogmosási rendszer. 


A márka hosszú évtizedes tapasztalatának és az iparágban betöltött vezető pozíciójának köszönhetően jelentősen javítja a szájápolási szokásokat a világon. Az Oral-B 2014-ben mutatta be a világ első Bluetooth kapcsolattal rendelkező elektromos fogkeféjét, azóta is azon dolgozik, hogy a fogyasztók és a fogorvosok visszajelzéseit felhasználva tovább javítsa a fogkefe eredeti modelljét.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek