18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Legszexibb tulajdonságod – Szerinted melyik az?

Megosztás
Női lélek

Vannak kézzel nem megfogható okok, ami miatt egy nő igazán szexi lehet. Legfőképpen a belső az, ami hosszútávon egy férfi szívét elrabolhatja, és ez egyénenként változik. Melyik csillagjegynek, melyik a legszexibb tulajdonsága?


Bak

Mi ejt egy férfit rabul a Bak tulajdonságai közül?

A Bak jegy szülötte hatalmas belső békét képes sugározni, türelmes, és mindig hű marad elveihez. Azonban ezek mellett a tulajdonságok mellett előbb szeretik letesztelni a közvetlen közelükbe kerülő embereket. Ez a „tesztelési időszak” igazi kihívást jelent a férfiak számára, de ők ezt vonzónak tartják. Aki átmegy a teszten, az egy éltre szóló barátságot és szerelmet tudhat magáénak egy Bak nővel. 

Vízöntő

Mi ejt egy férfit rabul a Vízöntő tulajdonságai közül?

A Vízöntő nők hihetetlenül kedvesek, mosolygósak, és van az a mondás, miszerint „egy mosoly többet ér száz szónál”. Érdekesség, miszerint a hihetetlen kedvesség mögött egy nagy adag önbizalomhiány is megbúvik, ami alázatossá, sokszor visszahúzódóvá teszi a Vízöntő nőt. Ezek együttesen teszik vonzóvá a férfiak számára. 

Halak

Mi ejt egy férfit rabul a Halak tulajdonságai közül?

A Halak kiváló szerelmes társ, mindemellett spontán, és optimista személyiség. Nagyon jó hallgatóság, tehát a nehéz helyzetekben is jól eső érzés leülni vele, és elmesélni problémáinkat. Valahol nevezhető a Halak naiv személyiségnek is, ami miatt mindig megmarad gyermeki énje. Sokszor akarják ezért kihasználni, de az esze a helyén van. Ezekért a tulajdonságaiért tartják igazán vonzónak a férfiak. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek