18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

8 jele annak, hogy IDEGESÍTŐ partner vagy!

Megosztás
Tipológia

Nézzünk szembe a tényekkel: Imádjuk titokban tartani valódi párunk hibáit, de azért néha szembesítjük vele. De nem szabad elfelejtenünk, hogy azért nekünk is vannak idegesítő dolgaink. Egy kis önismeret, ami rávilágít, hogy mi sem vagyunk tökéletesek, és bizony sokszor vagyunk KIMERÍTŐ partnerek egy párkapcsolatban.


5) A mondat” Ez valami más.” Gyakran hagyja el ez a mondat a szádat. Ugyanis szabályokat hozol, melyek éppen akkor, és ott érvényesek, amikor TE gondolod. De, ha partnered tesz valamit, akkor letorkolod, mert azok a szabályok ott és akkor RÁ nem vonatkozhatnak. De hol marad a következetesség? 

6) Imádsz kritizálni. De saját magadat sosem kritizálod. És ha partnered tesz rá megjegyzést, akkor bizony a vérnyomásod az egekbe szökik. És meg is sértődsz.
  
7) Nem tűröd el, hogy a figyelmét megossza. Amint azt érzed, hogy nem minden figyelem rád irányul, akkor dacos leszel és faképnél hagyod. 

8) Állandóan rendelkezésre kell állnia. Ha ne adja Isten egy órán belül nem válaszol neked, azonnal elkezdesz kombinálni, csalódottnak érzed magad. Amikor pedig válaszol végre, TE megsértődsz és figyelmen kívül hagyod a válaszait. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek