18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

8 jele annak, hogy IDEGESÍTŐ partner vagy!

Megosztás
Női lélek

Nézzünk szembe a tényekkel: Imádjuk titokban tartani valódi párunk hibáit, de azért néha szembesítjük vele. De nem szabad elfelejtenünk, hogy azért nekünk is vannak idegesítő dolgaink. Egy kis önismeret, ami rávilágít, hogy mi sem vagyunk tökéletesek, és bizony sokszor vagyunk KIMERÍTŐ partnerek egy párkapcsolatban.


Szembesülni az igazsággal fájhat, de mégis erénynek számít.
Azt sem kell gondolnunk, hogy meg kell változnunk, de azért jó tudni, mik azok az élethelyzetek, melyekben sok nő igazán fárasztóan tud viselkedni. 


1) Ráhárítod a felelősséget, ha neked valami nem tetszik. Ebben az esetben azért érdemes elgondolkodni, vajon mennyire lehet okozója a te idegességednek partnered. Ne használd boxzsáknak. 

2) Szinte mindig TE döntöd el, hogy lesz-e együttlét vagy sem. Amolyan felnőttes játék. Ez nem FAIR! 

3) Nem vagy képes a „NEM”-et elfogadni. Csak azért, mert cuki vagy, és neked senki nem mondhat nemet.

4) Amikor valami nem a TE elképzelésed szerint alakul, akkor képes vagy partneredet ignorálni, kizárni az életedből, hogy a problémáidat egyedül megoldhasd. Ez körülbelül olyan, mintha a feketén és fehér színeken kívül nem ismernél más színeket. 

Lapozz tovább, és olvasd el vajon Te idegesítő partner vagy?
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat