18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újhold 2018. november 7 – Testi - Lelki egészség lemondások nélkül

Megosztás
Asztrológia

Újabb Újholdas naphoz érkeztünk, amikor százszoros energiák segítenek bennünket a teremtésben és az új kezdetekben. Újhold napján a Hold az érzékeny Skorpió jegyében jár, és különlegességét az adja, hogy a Jupiter bolygó jegyváltását megelőző napon élhetjük át újjászületést támogató hatását.


A Jupiter bolygó a nagy szerencse bolygója, jegyváltásával, a Nyilas jegyébe lépve ereje teljébe kerül. Segítségével hitünk erősödését élhetjük meg, ami mindenképpen támogatja teremtő munkánkat.

A Skorpió jegyének jellemzője a regenerációs képesség, bármely helyzetet képes túlélni és újjászületni. A teljes transzformáció, átalakulás is hozzá tartozik, így nagy reményekkel vághattok neki a növő holdas szakasznak.
Ideális időszak kezdődik most arra, hogy befelé figyeljetek, miközben igyekeztek rátalálni belső bölcsességetekre, a bennetek lévő belső mesterre. Igaz ő eddig sem volt elveszve, folyamatosan igyekezett üzenni nektek, csak kérdés, hogy elméteket sikerült e annyira lecsendesíteni, hogy meghalljátok segítő hangját. Amennyiben ellenálltatok, úgy nem maradt más lehetősége, mint testi jelzésekben közvetíteni számotokra üzenetét, segítő útmutatását. 
Mivel a Hold még fogyó fázisban lép a Skorpió jegyébe (november 6-án) ezért az Újholdat megelőzően lehetőségetek nyílik egy előzetes megtisztulásra.
Érdemes alászállni lelki mélységekbe, megvizsgálni, és megkeresni azokat a meggyőződéseiteket, ami lemondásokra ösztönözött benneteket, ami inkább a betegségbe menekülést választotta, ha figyelmet akart kapni. Ugyanakkor érdemes azt is átgondolni, hogy dolgoznak e bennetek áldozati minták, mártírszerepek, amik akadályozták eddig, hogy vágyaitok szerinti életet éljetek. Régi sebek szakadhatnak fel az Újholdat megelőző napon, újra fájdalmat okozva. Ne fojtsátok el ezeket az érzéseket, nézzetek vele szembe és addig dolgozzatok a megoldáson, amíg nem tűnik el a fájdalom érzése teljesen. Amennyiben nem juttok egyedül eredményre, keressetek külső segítséget, ne halogassátok a megoldást! Az Újhold utáni időszak alkalmas terápiákra, vagy saját fejlődéseteket segítő módszerek gyakorlására is. 


Most gondoljátok át mik a kitűzött céljaitok az életben, és vizsgáljátok meg, hogy megtaláltátok e az alkalmas utat a megvalósításhoz. Új belátásokra juthattok belső mesteretek segítségével, ami felszítja bennetek a lelkesedést és töltekezést nyújt belső energiakészleteteknek.

Most nézzük mire alkalmas a novemberi Újhold!

A lelki mélységek mellett a Skorpió jegyéhez tartozik a gyógyítás, pénz, spiritualitás és mindenféle varázslatok, így ezen a napon lehetőségetek nyílik arra, hogy teremtő munkátokat ezekre a témákra irányítsátok. Tehát teremthettek most egészséget, bőséggel, boldogsággal teli mindennapokat, tanulhattok testi/lelki gyógyító eljárásokat, vagy ti magatok is belekezdhettek valamilyen terápiába saját egészségetek érdekében. Mindemellett rátalálhattok a számotokra ideális párra is, aki mellett szabadnak érezhetitek magatokat. Ehhez azonban arra van szükség, hogy lelketek már semmilyen szállal ne kapcsolódjon régi szerelmekhez, véget ért kapcsolatokhoz.Újhold és az azt követő napok támogatnak abban, hogy a problémák gyökeréig jutva változtatni tudjatok a nem tetsző helyzeteken. Amennyiben valamilyen betegséggel küzdötök, akkor itt az ideje, hogy lépéseket tegyetek gyógyulásotok érdekében. 

Keresd meg!


Érdemes kutakodni kicsit, lelkileg mi a mondani valója a problémának, és ennek ismeretében magatokba nézni, vajon mi okozhatja ezt? Érzelmi jólétetek minden szempontból fontos, mert fizikai egészségetek mellett, az életetek jobbá tételét is befolyásolja. Az egészségetek mellett sokat tehettek saját életetek pozitív változtatásáért, ha nem halogattok tovább, és számotokra fontos dolgokra irányítjátok figyelmeteket. Ehhez azonban az szükséges, hogy ne legyen bennetek félelem, kételkedés, ami lemondásra ösztönözne benneteket.

 Tudatosítsátok magatokban, hogy egyedülállóak, tökéletesek és önmagatokért szerethetőek vagytok, így megérdemlitek a boldogságot, gondtalan életet. 


Tehát, ha anyagi biztonságot szeretnétek elérni, akkor ahhoz nem lesz elég bőség varázslatot végezni és várni a csodát. Körbe is kell nézni, milyen lehetőségek vannak, és azt is érdemes megvizsgálni mi okozhatja a bőség hiányát életetekben. Esetleg mindig arra koncentráltatok eddig, ami hiányzik az életetekből? Vagy állandóan féltetek a veszteségektől? Változtassatok gondolataitokon, mindig azért legyetek hálásak, amitek van, és az Univerzum bőkezűen megjutalmaz pozitív hozzáállásotokért.
A megvalósításhoz nagy energiát kaptok, de ha kételkedtek magatokban, akkor a csodák helyett egyre nagyobb belső feszültséggel találhatjátok magatokat szembe, ami testi szinten is beteggé tehet benneteket. Az időszak egyik célja, hogy a saját egyéniségetek, egyediségetek szerinti útra lépjetek vagy haladjatok azon tovább teljes hitetekkel. Ehhez azonban szükséges lelketek harmóniájára, egészségére is odafigyelni. A lelki beállítottságotok mutatja meg azt is, hogy belső gyermeketek mitől érzi szeretve magát, mi az amitől biztonságban érzi magát. Figyeljetek hát oda rá, érezze, hogy szeretet veszi körül, ez erőt ad felnőtt önmagatok számára is.

Hogyan használjátok ki a mai százszoros energiákat?

Belső mesteretek segítségével készítsetek vágylistát vagy vágytáblát magatoknak. Használjátok ki a misztikus Skorpió jegyben járó Hold energiáit, vizualizáljátok, hogy már meg is valósultak a vágyak az életetekben. 

A vágylista készítése közben, figyeljetek oda érzéseitekre. A felmerülő rossz gondolatok, félelmek mind a teremtés ellen dolgoznak, így ezek okát érdemes megkeresni. Mivel ezek tudattalanban rejtőzködő akadályok, ezért vagy kérjétek tanácsadó segítségét, vagy figyeljétek testetekben milyen jelzések mutatkoznak, és értelmezzétek annak szimbolikáját. Emellett nagyon fontos, hogy amikor vágyaitokra gondoltok, érezzétek a hálát mindazért, amit már elértetek életetekben. A jövőt mindig a mában alapozzuk meg, így minden attól függ majd, mennyire vagytok elégedettek a mostban. Mennyire tudtok a pozitívumokra fókuszálni és meglátni mindenben a jót. Ezzel a növekedésnek adtok energiát és nem a hiányt növelitek óriásivá. Hiánygondolkodással hiányt teremtetek, míg ha a bőségre fókuszáltok, azzal manifesztálódik a mindennapjaitokban is a bőség. 


Ha kételkedtek abban, hogy megérdemlitek mindazt, amire vágytok, akkor a végeredmény sem lesz kielégítő. Ám, ha hisztek benne és elkötelezitek magatokat belső mesteretek útmutatása mellett, az életetek új lendületet vesz.

Mire vigyázzatok Újholdkor és az azt követő napokban?

Amennyiben nem hisztek magatokban és a változás lehetőségében, úgy könnyen eluralkodhat bennetek a félelem és kihátrálhattok a megoldásból. Választhatjátok azt, hogy tovább keseregtek, okolva a sorsot a fennálló krízishelyzetért, vagy meglátjátok a tanítást benne, a figyelmeztetést, hogy lépnetek kell és megoldani a problémát. A felmerülő nehézségek, bármi ami feszít, depressziót, stresszt okoz azon változtatni kell. Minden csakis rajtatok múlik. 

Döntenetek kell, határozottan, saját érdeketek szerint. A halogatás, a mástól várt megoldás mind-mind növelheti a nehézségeket. A vitákat, provokációkat lehetőleg kerüljétek, túl hevesen reagálhattok, amivel megsértitek a másik embert. A békés rendezés segíti az elszakadást, a lelketekben működő harag, fájdalom viszont megtartó hatású, nehezíti a változást.
Hallgassatok belső hangotokra, vegyétek igénybe belső mesteretek segítségét és kezdjetek el egy csodálatos, új életet teremteni magatoknak!


Mindenkinek csodás teremtő napokat kívánok!

2018. november 7. Újhold varázslat - Kapcsolatfelvétel belső mesterünkkel

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tudj meg többet magadról!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat