18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. november 7. Újhold varázslat – Kapcsolatfelvétel belső mesterünkkel

Megosztás
Asztrológia

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön. Az Újholdat követő napok a fejlődés, terjeszkedés, növekedés időszaka.


Az Újhold közvetlenül a Jupiter bolygó jegyváltása előtti napon lesz, így egy igazán kedvező időszaknak nézünk elébe.

A novemberi Újhold a misztikus Skorpió jegyében köszönt ránk, így arra biztatlak benneteket, hogy merüljetek alá magatokba és találjatok rá a bennetek lévő mesterre, aki már nagyon várja, hogy segítségetekre legyen teremtő munkátokban.

Az Újhold részleteiért kattintsatok ide!

Az esti varázslathoz szükség lesz egy nyugodt helyre, ahol senki nem zavar benneteket, ahol nyugalomban lehettek. Ezenkívül szükség lesz még mécsesekre, és előkészíthettek fehér köveket is, vagy holdkövet. 

A fehér szín, és a holdkő erősíti az Újhold energiáival való egyesülést.

Végezzétek el a varázslatot!

Vonuljatok el egy csendes szobába, ahol senki nem zavar benneteket. Jó, ha előtte végeztek egy kis tértisztítást, akár gyertyával, akár füstölővel. Gyújtsatok meg három mécsest magatok előtt.
Üljetek le kényelmesen, és várjátok meg, amíg teljesen ellazultok, és lecsendesedik az elmétek is. 


Ne tegyetek mást, csak befelé figyeljetek. Ezután képzeljétek el, hogy megváltok mindentől, ami elválaszt benneteket belső mesteretektől, ami még akadályoz benneteket abban, hogy segítségetekre lehessen. Lélegezzetek mélyen, minden kifújásnál engedjétek el az akadályokat és minden belégzésnél szívjátok magatokba az Univerzum erejét. 

Egyre közelebb kerülve önmagatokhoz, érezzétek hogy megváltok régi életetektől és elkezdetek egy teljesen új, lemondások nélküli világban élni, ahol belső mesteretekkel együtt csodákat teremtetek. 

Miközben lassan és mélyen lélegeztek egyre erősebben kezditek érezni belső mesteretek jelenlétét. Figyeljetek befelé, hallgassátok mit akar közölni veletek. Engedjétek, hogy az egész természetessé váljon és teljes szívetekkel érezzétek, hogy a helyes megoldás érkezik sugallat formájában. 


Ezután figyeljétek, hogy milyen lehetőségeket vázol fel számotokra belső mesteretek. Ne bíráljátok felül és ne kételkedjetek felmerülő gondolataitokban, ezt most a bennetek lévő bölcsesség közvetíti felétek. Gondoljatok egyenként vágyaitokra és hagyjátok, hogy belső mesteretek üzenete megérkezzen hozzátok ezekkel kapcsolatban.

Amikor végeztetek, gondolatban öleljétek át a bennetek lévő mestert, és figyeljétek milyen érzések törnek fel bennetek. Miközben ölelitek érezzétek, hogy eggyé váltok a belőle áradó szeretettel és bölcsességgel. Köszönjétek meg neki, hogy mindig segítségetekre van, és biztosítsátok róla, hogy ezentúl rendszeresen kikéritek a véleményét.

Lélegezzetek továbbra is mélyen, élvezzétek ezt a csodás pillanatot, amikor újra megtaláltátok a kapcsolatot belső mesteretekkel. Amikor úgy érzitek készen álltok, akkor nyissátok ki a szemeteket, hálával telt szívvel nézzetek vágylistátokra, mint beteljesült vágyaitok listájára.

Ne feledjétek, a bennetek lévő mester mindig kéznél van, és megérzések, gondolatok formájában igyekszik üzenni nektek. Csakis rajtatok áll, hogy meghalljátok e azt!


Csodákat teremtő napokat kívánok Mindenkinek!

Újhold 2018. november 7. - Testi - Lelki egészség lemondások nélkül


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tudj meg többet magadról!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat