18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így ÖLTÖZZ a szürke hétköznapokon – Hangulat és divat összefüggése

Megosztás
Stílus

Hűvös időben nem győzzük keresni a lehetőségeket, melyek jobbá teszik hangulatunkat. Az egyik ilyen lehetőség az öltözködés! Hogyan lesz jó kedved ruhaválasztásodon keresztül?


Bizony, a ruhaválasztás és hangulatunk szoros összefüggésben állnak!
Tudtuk, hogy hangulatunkat nagyban befolyásolja, milyen ruhát veszünk fel?
Ahhoz, hogy ne az „egész nap ágyban maradnék” hangulat legyen úrrá rajtunk, mutatunk pár tippet, melyek garantáltan kicsattanó kedvet eredményeznek.

Színválasztás
Milyen színű ruhákat válasszunk hűvös időben?
Ősszel és télen az időjárás többségében önmagában hangulatromboló, de színekkel lehet ellensúlyozni.
Viseljünk világos sárgát, rózsaszínt, és más vidám színeket. Hanyagoljuk a feketét, szürkét, kivéve, ha ezeket élénk színekkel kombináljuk. Fülbevaló, öv, sál, színes cipő és még sorolhatnánk.

Bolyhos, szőrös anyagválasztás
Az érzet nagyon sokat számít hangulatunk esetén, még hozzá a puha anyagok segíthetnek.
Akárcsak az érzés, miszerint egész nap ágyban maradnák egy jó puha takaró alatt. Miért ne vehetnénk azt fel?
Anyag szerint ajánlottak pamut, szőrös, gyapjú, műszőrme, plüss anyagok. Ez eleve meleg érzetet ad, ami pedig jó kedvet eredményez.
Apropó! Plüss anyagok! A TEDDY trend éppen erről szól!

Vad és őrült minták


A nők többsége hűvös időben visszafogott mintázatú ruházatot visel, pedig ez nagyban hozzá járulhat a rossz kedvhez. Éppen ezért, bár furcsán hangzik, a divatszakértők azt tanácsolják, hogy viseljünk, akár csak nyáron, élénk, hatalmas mintás blúzt, pulóvert, akár nadrágot is. Mindezt természetesen ízlésesen kombinálva. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat