18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a kéztartás bevonzza a pénz-energiát, a jól fizető állást; pénzügyi stabilitást, fölfelé ívelő életet teremt

Megosztás
Életmód

Ez a kéztartás bevonzza a pénz-energiát, a jól fizető állást; pénzügyi stabilitást, fölfelé ívelő életet teremt. Nem véletlenül nevezik: "A családfenntartó" kéztartásának! Hogyan csináld? Miért működik?


Grihasta-mudra


A családfenntartó kéztartása.

Kéztartás: A hüvelykujj, a mutató-és a középső ujj mindkét kézen összeér úgy, hogy a mellkas előtt nyitott tenyérrel tartva a kisujjak éle megérinti egymást. Reggel és este (lefekvés előtt) 2-3 percig végezze (2-szer egy héten), közben 1 percig rezegtesse a mantrát! 

Mantra: laoo; így rezegtesse:llaaoooo.

Testi hatása: kiegyensúlyozza a vyana vayu-t (szív, végtagok, idegrendszer, perifériás keringés, bőr) és az udana vayu-t (mellkas, tüdő, torok, beszédközpont); vérnyomás-ingadozás, keringési zavarok esetén kiváló.

Hatása a fizikai világban: pénzügyi stabilitás, bevonzza a pénz-energiát, jól fizető állás, vállalkozás megtalálása, fölfelé ívelő élet.
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: törli a kudarctól való félelmet, kozmikus mindenszeretet, szilárd eltökéltség, tiszta gondolkodás, transzcendentális tapasztalat, szellemi átváltozás. 

Késmárki László:A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés