18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 4 csillagjegy nagy valószínűséggel újra ÖSSZEJÖN EX barátjával

Megosztás
Tipológia

Vissza az EX-hez? Sokak számára ez nem kérdés, de van, aki reménykedik.


Halak
A Halak maga a harmónia, barátság, és gyakran képes saját álomvilágában élni. Ez annyira sikerülhet, hogy van, amikor a valóság összemosódik számára a megálmodottal. Tart az idegenektől, nehezen tud megbízni valakiben, ezért ő is jó eséllyel mond igent egy újrakezdésre, és akár ennél is többre! Például szakítás után, amikor tudja milyen, ha hiányzik az, akivel korábban együtt volt, akár igent mondhat a házasságra is!

Rák
Család, barátok, melegség, harmónia, ezek a legjellemzőbbek a Rák nőkre. Akárcsak a Szűz esetében, a Rák nőnek is van egy kemény páncélja, amit nem könnyű megpuhítani, de lehetséges. Ez azonban nagyon sok időbe telhet, így aztán nem sok férfi kerül esélyesként a látókörébe.
A Rák különlegessége, hogy képes szinte csak a boldog együtt töltött percekre emlékezni, ezeket előtérbe helyezni, azért is lehetséges, hogy ő is ad még egy esélyt volt párjának. Ami nem feltétlenül rossz döntés. 

Jó kérdés!


Jó kérdés lehet, miért éppen ezek a csillagjegyek kerültek abba a bizonyos körbe!
Miért éppen ezek a csillagjegyek jönnek jó eséllyel újra össze volt párjukkal?

Mert ezek azok a csillagjegyek, amelyeket a férfiak kifejezetten képesek megszeretni, és adni egy új esélyt...


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek