18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. novemberi horoszkóp – Belső ellentét feloldása hitünk erejével

Megosztás
Asztrológia

November a székely naptár szerint az Enyészet hava, de én úgy gondolom, az elkövetkező hónap inkább lehet az előrelépés, fellendülés időszaka.November 20-án kimondottan erőtlennek érezhetjük magunkat, elveszthetjük a hitünket saját dolgainkkal kapcsolatban. Figyeljetek oda, hogy mindenben a törvényes utat kövessétek, mert a jogot szimbolizáló Jupiter is benne van a hatásban Külföldi utat pedig lehetőleg ne mostanra időzítsetek.

November 22-én 9 óra 47 perckor a Nap átlép a Nyilas jegyébe.
A befelé tekintő, inkább visszavonultságot, ámde hatalmi vágyakat kergető Skorpió jegyéből most az optimista, lelkes Nyilas jegyébe lép tovább a Nap. Ahogy a Skorpió inkább a befelé fordulást, visszavonulást támogatta, úgy a Nyilas jegye pont a kiáradás és az életörömök élvezete felé visz bennünket. A borús napokba fényt csempész, segítségével megerősíthetjük gondolati pozitivitásunkat. Azonban arra ügyeljetek, hogy a negatív megnyilvánulása az állásnak a mértéktelenség és a vak hit. 

November 23-án Telihold lesz az Ikrek jegyében. Az elkövetkező 2 hét feladata lesz a halogatás, a megfelelési vágy, és az önbecsapás elengedése.

November 26-a kimondottan szerencsés nap, de tudatosan érdemes ösztönözni magatokat, ha ki is akarjátok használni az előnyös hatást. Minden a gondolatokon múlik, tudjátok e elméteket a kedvező végkifejletre fókuszálni.
Jó olyan dolgokkal foglalkozni, aminek sikerében hisztek, mert nagy előrelépést élhettek meg ebben. Ugyanakkor spirituális témákban is érdemes elmélyülni.

November 27-én ismét egy szerencsés napnak nézünk elébe. Jó gondolataink, jó ötleteink születhetnek saját önmegvalósításunk érdekében. Ezek megvalósításához most kitartó energiákat kapunk. Egyfelől szívünk szerinti dolgokban érezhetünk előrelépést, ugyanakkor másoknak is könnyebben nyújtunk segítő kezet.

Mindenkinek csodás novembert kívánok!


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Elakadtál? Tanácstalan vagy? Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek