18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. novemberi horoszkóp – Belső ellentét feloldása hitünk erejével

Megosztás
Asztrológia

November a székely naptár szerint az Enyészet hava, de én úgy gondolom, az elkövetkező hónap inkább lehet az előrelépés, fellendülés időszaka.


Természetesen fizikailag inkább lelassulnánk és bármennyire is jól esett az őszi napsütés és a jó idő, most már fel kell készülnünk a hidegre, a borús időszakokra, ami bennünket is visszavonulásra „bekuckózásra” késztethet. 


Hangulatunkra hatással lehet a nappalok rövidülése, fáradtabbnak, kedvetlenebbnek érezhetjük magunkat. 

A hónap energiáját a Skorpió jegy jellemzői erősen befolyásolják, és ez főleg tudatos énünkre van hatással. Szeretnénk kivívni mások elismerését, sütkéreznénk a fényben, a dicsőségben. 

A Skorpió jegyének előnyös tulajdonsága a transzformáció, a teljes átalakulás, ehhez azonban szükséges lelki igényünknek is teret engedni, ami inkább a megpihenés, visszavonulás és magunkba mélyülés felé terelgetne bennünket. 

Ez a kettősség belső ellentétek kiváltója lehet, amit úgy tudunk megoldani, ha a sikerek hajhászása közben időt adunk magunknak pihenésre is. 
Lehetőségünk nyílik a hónapban arra, hogy gondolati mintáinkat megtisztítsuk és kihasználva az előnyös energiákat egy harmonikusabb életet élhessünk. Tehát a hónap energiái a befelé figyelést, az önismeret elmélyítését és a gondolatok megreformálását kifejezetten támogatják. Ez az átalakító munka egyfajta gondolati megújulást hozhat mindenki számára, amihez meg kell látni a saját felelősséget életünk alakulásában. Remek időszak arra, hogy elmélyítsétek önismereteteket, sokat tanulhattok önmagatokról, a bennetek dolgozó mintákról, hitrendszerekről.

Most lehetőségetek nyílik kipróbálni gondolataitok teremtő erejét, és saját teremtő képességeteket is, ehhez az Újhold és az utána következő 2 hét is segítőitek lesznek. Arra azonban ügyeljetek, hogy ne akarjátok másokra erőltetni saját elképzeléseiteket, gondolataitokat, a saját utatok egyengetésére fordítsatok inkább energiát. A felelősséget saját bőrötökön tapasztalhatjátok meg, hiszen ami gondolati síkon foglalkoztat benneteket, az elég gyorsan manifesztálódhat fizikai síkon, életetekben is. 

Tudatosságotokat most a gyakorlatban is kipróbálhatjátok, és megnézhetitek mit teremtetek magatoknak. Mindannyian teremtők vagyunk, és ennek a teremtésnek az alapját gondolataink és érzéseink adják. Ne feledjétek! A biztonságot magatokban tudjátok megtalálni, a lelketek stabilitásában. Ehhez azonban szükségesek az egymagatokban töltött időszakok, figyelmeteket belső gyermeketekre irányítva.

A skorpiós energiák jellemzői közé sorolhatjuk a ragaszkodások-elengedések, szenvedélyes érzelmek, hatalmi vágy, titkok felfedezése témakörök. A titkok feltárása iránti igényünket használhatjuk saját lelki titkaink utáni nyomozásra, ami lelki fejlődésünket is támogatja.
A hónap energiáját tekintve erősen dolgoznak az érzelmi energiák, ami miatt földelésre lesz szükségünk. A korlátozás nélküli érzelmek olyanok, mint a meder nélküli víz, romboló hatású. 

Mivel a novemberi érzelmi energiák befelé hatnak leginkább, ezért ez a romboló hatás magunk ellen működik a legkönnyebben. Tehát a gondolatok figyelése mellett, pihenjetek sokat, meditáljatok, sétáljatok a természetben, jógázzatok, viseljetek piros színt.
A hónap mantrája lehet: Értékes vagyok! Szerethető vagyok! Biztonságban vagyok!
Minél többször ismételjétek, ha szerethetetlennek érzitek magatokat vagy elbizonytalanodtok.

Nézzük meg részletesebben az általános hatásokat.

Kezdjük megint a retrográd bolygókkal.

A Neptunusz bolygó hosszas hátráló mozgásában november 22-én megáll, majd 29-én elindul előre. Ezzel a bolygó hátráltató hatásától a hónap végén megszabadulunk.

Az Uránusz bolygó változatlanul hátrál, miközben november 6-án visszalép a Kos jegyébe. Mindez azért történik, hogy kikényszerítse belőlünk a szükséges változásokat.

A Vénusz bolygó szintén folytatja hátráló mozgását most már a Mérleg jegyében járva.
 November 14-én fog megállni majd 19-én elindul előre. November 14-ig még lehetőséget ad az Univerzum arra, hogy önként rendezzük kapcsolatainkat, egyensúlyt teremtve benne.

A hátrálók csapatához fog csatlakozni a Merkúr bolygó november 17-től, ami gondolkodásunkra és kommunikációnkra van hatással. Hátráló időszakban december 2-án visszalép majd a Skorpió jegyébe, hogy segítse mélyen meghúzódó meggyőződéseink tudatos szintre helyezését és megváltoztatását. A hátráló hatás december 7-ig fog tartani, ekkor a bolygó irányt vált és elindul előre. Az időszakban lehetőleg kerülendő a szerződéskötés, nagyobb érték vásárlása, vagy komolyabb döntés meghozatala. Mindemellett okozhat kommunikációs, technikai problémákat is a hatás. Ahogy már említettem, a hónap indító energiáit nagyban befolyásolják a Skorpiós energiák, amire jellemző a ragaszkodás, a hangulatingadozások és a hangulati mélypontok is, amelyek most a gondolatainkra támaszkodva működnek.
Amennyiben most kezdetek valamilyen önismereti vagy önismeretet segítő tanulmányokba, annak hosszú távú fejlődéseteket támogató hatását élvezhetitek. Ha nem vágtok bele tanulásba, akkor is jó hatással lehet életetek alakulására, ha többet jártok olyan társaságba, ahol a pozitív életszemlélet uralkodik.
A hónap attrakciója a Jupiter bolygó jegyváltása. Már nagyon vártuk ezt a napot, mert a Nyilas jegyében a nagy szerencse bolygója végre igazán jó helyre kerül, így energiájának legjavát élvezhetjük. Ettől a naptól kezdve mindkét sorsbolygó uralmi pozícióba került, és ha a tudatos fejlődést választottuk, aktívan részt véve a változásokban, akkor most learathatjuk munkánk gyümölcsét a sors támogatásával.


Részletesen a hónap jelentősebb napjai:

November 6-a kimondottan jó nap (és még a hétvége is) művészi alkotásra, önismeretre vagy spirituális elfoglaltságokra. Mivel intuíciónk is jobban működik, ezért érdekes észlelésekben is részünk lehet. Ugyanígy kimondott sikereket élhetünk meg, ha másoknak nyújtunk segítő kezet. A mai napon lép vissza hátráló útján az Uránusz bolygó a Kos jegyébe. Emiatt számíthatunk váratlan dolgokra, de ezeket fogadjuk örömmel, hiszen saját szabadságunk lehetőségét mutatják meg. Azonban mindenkit óvatosságra intenék, mert a balesetveszély növekszik, idegesebbek, kapkodóbbak lehetünk.

November 7-én Újhold lesz a Skorpió jegyében, ami egy teremtő időszak kezdetét is jelzi. Az elkövetkező 2 hét témája testi-lelki egészségünk teremtése, változtatni a mártírszerepen, betegségbe menekülésen, és vágyaink szerinti élet teremtése

November 8-án a Jupiter bolygó a Nyilas jegyébe lép, ami által ereje teljébe kerül. A jegyváltást megelőzi még egy tanító hatás. Az Uránusz bolygóval egyesíti energiáját a nagy szerencse bolygója, ami váratlan eseményeket generálhat életünkben. Mivel ez egy tanító jellegű energiaegyesülés, ezért minden váratlan nehézségből tanulnunk kell, hogy tovább léphessünk, és egy kiugró lehetőséget élhessünk meg életünkben.

November 9-én lehetőség nyílik új szerelmek szövődésére és a régi kapcsolatokban is fellángolhatnak az érzelmek. Ismerkedésre, kapcsolatok ápolására kiváló nap, ahogy a párkeresésre is. A párok is szervezzenek közös programot, vigyenek bele egy kis újdonságot a mindennapokba.

November 11-én a skorpiós és a plútós energiák összefogásaként hatalmi törekvéseink erősödhetnek, és ezt saját hasznunkra is fordíthatjuk. Csupán a mértékre ügyeljetek az időpont környéki napokon. Kimondottan előnyös nap pénzügyi helyzetünk rendezésére, de azért vigyázzatok a túlzottan csábító lehetőségekkel.

November 15-én azt érezhetjük, hogy valami új dologba kezdenénk, unalmas minden ami rutinszerű. Ebből kifolyólag alkalmas a nap új utak keresésére, önállósodásra, szabadság megélésére. Ha úgy érzitek ere most nincs esély, akkor csempésszetek ti magatok egy kis különlegességet a napba. Mindemellett gondolati síkon nehezen találjuk meg az összhangot, ha logikus megvalósításban gondolkodunk. Inkább az intuíciónkra hagyatkozzatok, a logikus átgondolást pedig hagyjátok későbbre, most csak lépjetek, aztán tervezzetek.
Késő este a Halak jegyébe lép a Mars, így ha ezen a napon nem tettetek lépéseket, akkor az elkövetkező időszakban már nehezebben is teszitek ezt meg. A halakos energiák lehűtik a Mars lelkesedését, erőtlenné és álmodozó válik. Ez hatással van mind energia szintünkre, mind cselekvési képességünkre. 

November 20.....

Lapozz tovább és nézd meg a többi nap előrejelzését is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat