18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

3 korai figyelmeztető jel, hogy nem passzoltok össze!

Megosztás
Szerelem

Néha még pillangók repkednek gyomrodban, de belül érzed, hogy ez a kapcsolat nem vezet sehova. Amennyiben még bizonytalanok vagyunk, úgy mutatunk 3 korai jelet, hogy nem Ő a nekünk való! Jobb ezzel korábban szembesülni, mint később!


Minek több időt szentelni egy kapcsolatnak, ha hosszútávon úgy sem illünk össze?
Sokan vannak, akik bizonytalanok, de ez nem baj.
Az időt le lehet rövidíteni, ha már elég korán észrevesszük jeleket, hogy egy kapcsolatból lesz-e hosszútávú vagy sem.
3 korai jel, hogy nem passzoltok össze!

1) Nem számíthatsz rá mindig
Legyen szó péntekről vagy szerdáról, program tervezésről, egyszerűen párunk megbízhatatlan. Nem tudja elkötelezni magát. És ezt mi is érezzük, de még reménykedünk. Nos nem sok értelme van! Sajnos. Egy harmonikus kapcsolatban ilyen érzések, aggodalmak nem jönnének felszínre. Talán érdemes lehet egy próbát tenni és leülni erről beszélni. Ha nem változik semmi, akkor bizony a nőnek kell változtatnia.

2) Úgy érzed hűtlen
Ez egy iszonyatosan rossz érzés. Ez nem kétséges. De ha már kapcsolatunk elején ilyet érzünk, akkor az nagyon rossz jel. Még ha nincs is bizonyítékunk, de ez az érzésünk, akkor bizony van az a női megérzés… Amit ismerünk! És hallgassunk rá! Ebben az esetben is érdemes egy próbát tenni és leülni beszélni arról, hogy mi mit érzünk. A döntést ebben az esetben is a nő fogja nagy valószínűséggel meghozni.

3) Nem visz el magával a barátaihoz
Oké azt senki nem várhatja, hogy a szülőknek már pár hét elteltével bemutassák. De az nagyon is elvárható, hogy megismerkedjünk baráti társaságával.
Ígérgeti? De sosem jutunk el odáig, hogy vele menjünk? Szomorú az igazság és fájdalmas is, de ez a kapcsolat nagyon úgy néz ki, hogy kudarcra van ítélve. Ami nem jön magától, azt kár erőltetni. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat