18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hol találkozz VELE ELŐSZÖR? – Csillagjegye elárulja!

Megosztás
Szerelem

Az első randi mindent eldönthet, ezért nem mindegy hol találkozunk először. Általában nem a férfiak kreatívak a helyszín kiválasztásában.. De a NŐK igen!


Bika

Hol legyen az első randi egy Bika férfival?

A Bikák abszolút kedves emberek, és jól szituáltak, tehát nem kell tartanunk tőle, hogy lebőgünk vele egy helyszínen. Például elegáns étteremben, baráti társaságban. Mivel mindemellett spontán személyiségek is, így jó ötlet lehet egy kirándulás piknikkel egybekötve, vásár látogatás, fesztivál, borkóstoló és még rengeteg ehhez hasonló programot lehetne felsorolni. 

Nyilas

Hol legyen az első randi egy Nyilas férfival?

A nyilas nagyon szereti a természetet télen és nyáron is. Este lenne az első randi? Mit szólnánk egy csillagos ég nézéséhez? Vagy egy kalandos kiránduláshoz, ahol van kilátó is! Ezek mind szuper jó első randi programok lehetnek egy Nyilas férfival.

Mérleg

Hol legyen az első randi egy Mérleg férfival?

Eddig csupa aktív programlehetőségről olvastunk az előző csillagjegyeknél, ám ezek nem jó választás a Mérleg számára! Ugyanis a Mérleg végtelenül sem szereti, első randin különösen nem, ha nagy felfordulás van körülötte. Szeretne partnerére figyelni és ismerkedni. Kávézás, sütizés, kellemes beszélgetés, ez lehet a jó választás első randevún egy Mérleg férfival. 

Skorpió

Hol legyen az első randi egy Skorpió férfival?

A skorpió férfi szereti a kalandos programokat, tehát vidámpark, interaktív kikapcsolódás, állatkert, vásár, fesztivál, minden szóba jöhet.

Ikrek

Hol legyen az első randi egy Ikrek férfival?

Kultúra, szépérzék, kiállítás, múzeum, mert az Ikrek férfi hihetetlenül nyitott a tanulásra. 
Ezeken a helyszíneken sem lesz unalmas az első mélyen szántó beszélgetés. Jó tanács lehet, ha nem vagyunk jártasak ezekben a témákban, ha utánaolvasunk picit. De nem szükséges túlságosan, mert az Ikrek hamar átlát a „szitán”, és hiteltelenek leszünk. Semmi gond nincsen, ha minket ezek a területek nem olyan mélyen érdekelnek, mint az Ikrek férfit. 

Oroszlán

Hol legyen az első randi egy Oroszlán férfival?

Az Oroszlán szabadidejében odáig van a mulatságos dolgokért, programokért. Stand up comedy, vígjáték film, előadás, cirkusz, és még sorolhatnánk. 
Még akár egy táncos program sem fogja elriasztani. Bármilyen furcsán hangzik, egyre többen a középkorosztályt képviselők közül is kezdtek el társas táncórákat venni. Egy ilyen óra is kreatív ötlet lehet részünkről. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek