18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hol találkozz VELE ELŐSZÖR? – Csillagjegye elárulja!

Megosztás
Tipológia

Az első randi mindent eldönthet, ezért nem mindegy hol találkozunk először. Általában nem a férfiak kreatívak a helyszín kiválasztásában.. De a NŐK igen!


Első randi? Úr Isten, mit vegyek fel, hol találkozzunk?
Igyunk meg csak egy kávét és beszélgessünk?

Vagy menjünk el valahova? De hova?

Mozi, főzés, kirándulás, városnézés?
Rengeteg programlehetőség van, ám nem minden férfi típushoz illik mindegyik.
Melyik férfi, milyen programokkal veheted le a lábáról első randi alkalmával?
Nem is olyan bonyolult!

Halak

Hol legyen az első randi egy Halak férfival?

A Halak férfi álmodozó és romantikus típus, ráadásul igazán kreatív. Jó ötlet lehet vele például egy közös főzés, akár konyhai work shop. Egy ilyen programon mind a ketten „kiengedhetik a gőzt”, kötetlenül lehet beszélgetni. Ráadásul a főzés köré mindig érdekes témák fűzhetők. Garantáltan jól fogunk szórakozni. 

Kos 

Hol legyen az első randi egy Kos férfival?

A Kos férfi imád mindig valamit csinálni. Tehát ne válasszunk vele első helyszínnek kávézót. Jó ötlet lehet egy kirándulás, szabadtéri program, de akár egy közös sport foglalkozás. Bak

Hol legyen az első randi egy Bak férfival?

A Bak férfi szereti a társaságot, interaktív programokat. Ezért jó ötlet lehet már első randiként akár egy baráti találkozóra magunkkal vinni.

Rák

Hol legyen az első randi egy Rák férfival?

A Rák férfi éltető eleme a víz, ami megnyugtatja, tehát bármilyen furcsán hangzik is, de kifejezetten jó ötlet lehet első randi helyszínének és programlehetőségnek egy uszoda, wellness, strandolás, bármilyen vízzel összekapcsolható program.
De ha nem szeretnénk rögtön az első alkalommal megmutatni magunkat fürdőruhában, akkor egy tóparti séta ugyan ilyen szuper lehet.

Szűz

Hol legyen az első randi egy Szűz jegyben született férfival?

Csak óvatosan és lassan vegyünk el mindent, amit szeretnénk. Egy meghitt séta fagyizással, sütizéssel összekapcsolva. A városnézés számára sosem lehet unalmas. Jó ötlet lehet, ha előre megnézzük az adott városban milyen kiállítások, nevezetességek vannak, melyeket érdemes megnézni.

Vízöntő

Hol legyen az első randi egy Vízöntő férfival?

A Vízöntő szereti a kalandokat, de nem ő az, aki a jó, ha a programfelelős lesz. Vidámpark, állatkert, minden helyszín jó választás lehet, ahol kellő mennyiségű élmény éri. A fesztiválokat, vásárokat, legyen szó télről vagy nyárról nyugodtan számításba vehetjük.

Bika 

Lapozz tovább és olvasd el a többi csillagjegyet is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat