18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. október 24. Telihold a Bika jegyében – Függőségek nélküli biztonság

Megosztás
Asztrológia

A novemberi Telihold a gyakorlatias Bika jegyében fog kiteljesedni, ezzel az elkövetkező két hét a megtisztulásról, elengedésről fog szólni. Az időszak feladata saját biztonságérzetünket, kényelmünket, komfortzónánkat érinti.


Az elengedés, a változás most nem tűr halasztást és erről az univerzum gondoskodik is. A Telihold segítőjévé szegődött ugyanis a változásokat siettető és felszabadulásunkat segítő Uránusz bolygó. 


Ő a belső lelki szabadságunk szimbóluma, és nem a türelméről híres. Hirtelen, váratlan eseményeket generálhat, ha nem tudunk akadályozó ragaszkodásainktól megszabadulni. Neki köszönhető pl. ha hirtelen baleset ér minket és emiatt pihenőre kell mennünk. 

Vagy amikor váratlan veszteségek érnek bennünket, mert félelmeink miatt túlzottan be akartuk magunkat biztosítani. Mint mindig, most is a tudatalattinkba égett mintáinkkal, meggyőződéseinkkel lesz dolgunk.Hogy milyen minták kerülnek most terítékre?

A listára felkerülhetnek mindazok a félelmek, kételkedés, önbizalmatokat megingató családi minták, amik függőségekbe kergetnek és kalitkába zárják szárnyalni vágyó lelketeket. Bármi lehet az, amibe kapaszkodtok, ami nélkül életképtelennek érzitek magatokat. Pedig az egymás támogatása vagy a függőség a másiktól, nem ugyanaz.

Már gyermekként megélhettétek a félelmet, ami felnőtt korban aggódást okozott, hogy ha nem tudtok valakire támaszkodni, energiátokat nem tudjátok a másikéval egyesíteni, akkor nem tudtok érvényesülni. A súlyosabb függőségek esetén már saját boldogságotok érzését is a másikétól teszitek függővé, amivel a mindennapok boldogságát veszélyeztetitek. Természetesen emögött saját önbizalomhiányotok, szeretetlenség és lelki erőtlenség érzése dolgozik, amin változtatva tudjátok elvágni a függőségek láncait. Társsal vagy társ nélkül egyaránt az a feladatotok, hogy saját utatokat járjátok, amiért ti vállaltátok a felelősséget. Amikor két lélek társul szegődik egymás mellé, azzal vállalnak közös felelősséget, de nem vállalják át a másikét, nem mondanak le saját akaratukról, saját céljaikról és fejlődésükről. Fontosak maradnak maguk számára amellett is, hogy a másik ember is fontossá válik az életükben.Tehát az időszak feladata, hogy megvizsgáljátok, mikor lettetek erőtlenek? 
Mikor lettetek eggyé azzal a meggyőződéssel, hogy egyedül erőtlenek és kevesek vagytok? Vajon mikor alakult ez ki bennetek? 
Mint minden mögött, itt is gyermekkori minták dolgozhatnak. A felderítést segíti, ha először megismeritek saját személyiségeteket, hogy melyik adottságotok bizonytalanít el? 

Mi késztet lemondásra, kimenekülésre vagy függőségre? 


Aztán érdemes végiggondolni, hogy mi erősíthette meg bennetek a kételkedő oldalt? Mit láttatok, hallottatok, éltetek meg? Jó kis belső nyomozás ez, és időbe telik, míg minden réteget lebontotok lelketekről, ami akadályozza, hogy szívetek szerinti dolgokat tegyetek. Sokszor gondoljuk azt, hogy önzőség, amikor saját akaratunk szerinti dolgokat előnyben részesítjük. De higgyétek el, ha ez a kérdés felmerül bennetek, akkor biztos, hogy nem vagytok képesek önzőségre. Sőt inkább az alárendelődést, megfelelést, mások szolgálatát helyezitek előtérbe saját károtokra. Pedig ha ti elvesztitek a saját erőtöket, akkor mások segítői is nehezebben lesztek, mert úrrá lehet rajtatok a fásultság, és a keserűség.Amikor szembenéztek a probléma gyökerével, akkor a tudatos szintre emelitek azt, így a megoldást is megtalálhatjátok. Ehhez kapcsolódóan szembenézhettek tudattalan félelmeitekkel is, amik akadályozzák, hogy egyéniségeteket megéljétek. 

Érdemes kívülről tekinteni magatokra, hogyan viselkedtek kapcsolataitokban? 
Mennyire tisztelnek benneteket családtagjaitok és tekintenek rátok egyenrangú társként. 
A másik ember tükör számotokra, a bennetek tudattalan működő érzések, félelmek megszemélyesítője. 


A helyzeteket kívülről figyelve, elfogadva, hogy a megoldás bennetek van, olyat is észrevehettek magatokon, aminek eddig nem voltatok tudatában. Egy olyan időszak indul, ami alkalmas terápiák megkezdésére, ezek segítségetekre lesznek átalakulásotokban. A tudattalan mélységeinek bejárásához időnként segítőre van szükség, hogy napvilágra kerülhessenek a szőnyeg alá söpört, mélyen elfojtott dolgok. A szembenézés néha fájdalmas, de ahhoz, hogy emelkedjünk szükséges időnként a mélybe szállnunk. Ne féljetek a tapasztalásoktól, mert mindig csak annyi elfojtás kerül a felszínre, amivel lelketek szembe tud nézni.

Gondoljatok mindig arra, hogy a félelmek alatt ott vannak az elfojtott vágyak, így ha az akadályozó érzéseket elengeditek, akkor a vágyatok erősebben tud felszínre törni és megvalósulni. Mivel Telihold napján százszoros energiák sietnek segítségünkre az elengedésben, és a láthatón túli valóság is nyitottabbá válik számunkra ezért nagyon hatékonyan működik a Telihold varázslat. Tehát minden feltárt félelmek, lelketek erejének elszívói felkerülhetnek az égetős listára. Természetesen mehetnek a listára a járulékos érzések, szorongás, harag, elutasítás, bosszúvágy…. stb.
Végezzétek el tehát ti is az est varázslatot, és szabaduljatok meg a nehézséget okozó mintáktól.


Csodás, holdfényes estét kívánok!

2018. október 24. Telihold varázslat – Megtisztulás a Föld energiájának segítségével

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Elakadtál? Tanácstalan vagy?


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek