18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. október 24. Telihold varázslat – Megtisztulás a Föld energiájának segítségével

Megosztás
Asztrológia

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, mert ezen a napon százszoros energiák támogatnak bennünket az elengedésben.


A Bika jegyében álló Telihold a felszabadító és változásokat siettető Uránusz bolygó segítségével biztosítja, hogy a gyakorlatias és a transzcendentális energiák egyesüljenek elengedésünk segítőjeként.Ahogy már megszokhattátok, ilyenkor listát írunk mindarról, amitől szeretnénk megszabadulni, és Telihold estéjén szertartásosan elégetjük. A lista elkészítéséhez szükséges segítséget Teliholdról szóló írásomban elolvashatjátok.

Amikor végeztetek a lista összeállításával, akkor jöhet a szertartás!


Választhatjátok azt, hogy egy csendes helyen egyszerűen csak leültök és gyújtotok egy mécsest vagy gyertyát és elvégzitek a szertartást. A varázslat ezen a módon is működik.

De megtehetitek ezt különleges módon is:

Egy világoskék színű terítőre rakjatok 2 ezüst gyertyát. A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A saját kis „oltárotokra”rakhattok holdkövet is, ami szintén támogatja az elengedést.
Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Az elengedést segíthetitek speciális ujjtartással is (mudra). A méregtelenítő mudra hatékony segítséget nyújt ahhoz, hogy a lelki mérgektől könnyebben megszabaduljatok. 
Akár az elkövetkező 2 hétben naponta is szánhattok erre időt.

A hüvelykujjatokat tegyétek a gyűrűsujj harmadik percének belső oldalára, így máris működésbe lép a méregtelenítő mudra. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.

Miközben az ujjaitokat a speciális tartásban tartjátok, gondolatban lássátok, amint Angyalok közelítenek felétek. Ők az elengedést segítő Angyalok csapata, és a félelmektől, lelki aranykalitkátok rácsaitól szeretnének megszabadítani benneteket. Köszöntsétek őket szeretettel a szívetekben és kérjétek, hogy végezzék el a tisztító szertartást. Mindeközben lélegezzetek mélyen, egyenletesen. 

Az Angyalok ekkor körbevesznek benneteket és a szeretet energiájával megnyitják és megtisztítják minden csakrátokat. Amikor ezzel végeztek az energiából egy örvényt képeznek körülöttetek, ami arra hivatott, hogy fényes feltétel nélküli szeretetükkel minden félelmet és béklyóban tartó érzést kiszippantsanak belőletek. Gondolatban láthatjátok akár fekete színűvé válni a fényes örvényt a félelem energiájától, de a varázsörvény ezt egy pillanat alatt megtisztítja és szeretetté alakítja. Amikor újra fényessé és csillogóvá válik a körülöttetek lévő örvény, az Angyali erő ezt a fejtetőtök fölé irányítja, majd hagyja, hogy korona csakrátokon keresztül testetekbe áramoljon, végig a gerincetek mentén, át a talpatokon a föld középpontjába Föld Anyához. 

Ezzel a szertartással az égi és a földi energiák eggyé válnak és talpatokon keresztül visszaáramolva testetekbe, feltölti lelketeket a szeretet erejével. Lelketekben határtalan boldogság született meg ekkor, az a lelki boldogság, amit még leszületésetek előtt éreztetek. Ez a határtalan erő tudatos szinten is segíteni fog benneteket a mindennapokban az előrelépésben, és a szabad szárnyalásban.

Az Angyalok még körülöttetek állnak és várakoznak. Ha szeretnétek segítséget kérni még tőlük, akkor ezt most fogalmazzátok meg, és ők segítségetekre lesznek. Ha kérdésetek van, akkor azt is feltehetitek. Lehet, hogy most nem értitek a választ, de bármikor beugorhat a megoldás adott helyzetben. A tudatalattitok érti amit mondanak, és elraktározza, hogy később előhívhassa azt.
Amikor úgy érzitek nincs már több kérdésetek, akkor köszönjétek meg a segítséget és engedjétek útjukra az Angyalokat. Még üljetek egy kicsit csendben, csukott szemmel, ne gondolkozzatok, ne tervezzetek semmit előre, csak adjátok át magatokat az érzésnek, amit most éreztek.


Amikor készen álltok, vegyetek három mély lélegzetet, engedjétek el az ujjtartást és könnyedén ellazult szemmel nézzétek a gyertya lángját. Érezzétek, ahogy a melegség áthatja minden porcikátokat és belső tüzetek is új erőre kap, egyre nagyobb lánggal ég, növelve önbizalmatokat, teremtő erőtöket.

Most arra kérlek benneteket, hogy ebben a szeretetteljes, megtisztult állapotban, vegyétek kezetekbe a listát, amit írtatok, semmisítsétek meg a gyakorlatban is, égessétek el. Dobjátok a tűzbe és nézzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből. A szertartás segítségével ezek a negatív minták testi, lelki és szellemi szinten is kitisztulnak.

Miközben ég a papírlap figyeljétek, segítsétek energiátokkal, hogy a láng minél nagyobb legyen, és gyorsan elégjen minden, ami a listán szerepel. Ezután a hamut adjátok át a földnek valamilyen módon.

A mai napon segítheti a varázslatot, ha az ásványok közül rózsakvarcot viseltek, vagy marokkövet tartotok magatoknál.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak is, legyetek büszkék arra, hogy mindentől meg tudtatok szabadulni, ami életetekben már nem működött, és készek vagytok arra, hogy egy szebb életet teremtetek magatoknak.

2018. október 24. Telihold a Bika jegyében - Függőségek nélküli biztonság

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Mit engedjek el és hogyan? Életvezetési tanácsadás!

Angyali üzentek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat