18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

3 dolog, amitől garantáltan jól alszol!

Megosztás
Életmód

Vajon mi a titkuk a jó alvóknak? Nap végén leginkább ágyunkra vágyunk, a kérdés az, hogy tudunk-e jól aludni! 3 dolog, amit érdemes kipróbálni! A jó alvóknál ezek váltak be!


Soha nem lehet eleget aludni, de jól azért lehet, ami után valóban kipihenten és frissen ébredünk!
A nyugtalan és álmatlan éjszaka befolyásolja egészségi állapotunkat.
Vannak dolgok, melyek minden nehézség nélkül beépíthetők estéinkbe, életmódunkba, és garantáltan jól fogunk aludni.

Ne együnk lefekvés előtt
Az utolsó étkezés lefekvés előtt minimum 2 órával legyen. Teli gyomorral, amikor a szervezet emészt ne csodálkozzunk, ha nem tudunk elaludni vagy ha ez sikerül is, akkor reggel kialvatlanul ébredünk majd.
A test vízszintes pozíciója miatt a gyomor nem tud megfelelően emészteni, és az emésztési folyamat hosszabb időt vesz igénybe, mert az élelmiszernek meg kell találnia a megfelelő irányt.
Ezért a gázok gyorsabban képződnek, ami miatt olyan tüneteink lehetnek, mint például a gyomorégés, krónikus köhögés vagy orrfolyás.

Elalvás fény nélkül

Valószínűleg nem teljes dicsfényben alszunk, de elalvásnál sokat számít, hogy ne legyen felkapcsolva semmilyen lámpa. Még a legkisebb fényforrás is hatással lehet elalvásunkra. Ezért érdemes behúzni a függönyt és a redőnyt lehúzni, már, ha van redőnyünk.

Levegőt venni
Lapozz tovább, és olvasd el a légzés tippet is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat