18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Összebújni - De milyen pozícióban? – Ezt árulja el kapcsolatodról!

Megosztás
Szerelem

Délután a kanapén, este az ágyban, vannak pillanatok, amikor csak odabújunk párunkhoz… Ezt az érzést mindenki ismeri. Érdekesség, miszerint sokat elárulhat kapcsolatunkról, milyen pozícióban bújunk össze. Szemben, "kiskifliben", "nagykifliben"…. A variációk tárháza igen széles. Testünk beszél és elárul rengeteg dolgot….


Mézes hetek ölelés

Ez egy igazán meghitt, bensőséges pozíció.
Tulajdonképpen a neve mindent elárul. A párok mézesheteken szoktak így összebújni. Egymással szemben, ha kinyitják szemüket, akkor azonnal párjuk szemébe nézhessenek és láthassák a csillogást.
Amennyiben mindkét fél ezt a pozíciót választja, úgy biztosak lehetünk a kölcsönös bizalomban, mély érzésekben, melyek talán egy egész életen át kitartanak majd. Erre egészen jó az esély.


Egymás kezét fogva
Mindegy, hogy hason vagy háton, a lényeg, hogy párunk kezét fogjuk.
Ez is egy nagyon bensőséges kapcsolatról árulkodik, amiben igen nagy jelentősége van a folyamatos fizikai kapcsolatnak. Nincsen távolság, nincsen elmúlás, de még időre van szükségünk, hogy egymást jobban megismerhessük.
Ez még általában a párkapcsolatok első időszakában lehet jellemző, amikor nem ismerjük még párunkat annyira, hogy tudjuk, mit kedvelhet és mit nem. Egy biztos, hogy az első nagy lépéseken túl vagyunk, és jól haladunk egy tartós párkapcsolat felé. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek