18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A legszimpatikusabb csillagjegyek – Te is elsőre szimpatikus vagy másoknak?

Megosztás
Női lélek

Vannak emberek, akik még meg sem szólalnak, máris szimpatikusnak találjuk őket. Ez a kisugárzásból fakad! Csillagjegyek, melyeket mások szimpatikusnak találnak ismeretlenül is! Te mennyire vagy szimpatikus másoknak?


Most kezdhetnénk azzal, hogy „kit érdekel, kinek vagyok szimpatikus vagy sem”.
Pedig fontos, hiszen az életben számos előnnyel járhat, ha valakit bemutatkozás, ismeretség nélkül is szimpatikusnak találnak mások.

Vannak emberek, akiket már pár másodperc elteltével szimpatikusnak tartunk. Vajon ennek mi lehet az oka?
A csillagjegyek sokat elárulnak!
Ugyanis ez személyiségünktől függ, amihez hozzá tartozik kisugárzásunk is!
És igen, vannak csillagjegyek, melyeket kifejezetten szimpatikusnak ítélnek mások.
Melyek ezek?

Nyilas

A Nyilas legfőbb jellemzői a figyelmesség, kíváncsiság. Kifejezetten jó az interperszonális kapcsolatokban. Ha valakivel kapcsolatba kerül, legyen szó barátságról, ismeretségről, akkor abba a kapcsolatba szívét-lelkét beleteszi. Értékelik és mélyen szántó beszélgetéseket, különösen jó hallgatóság. Ez az ,ami miatt másoknak már az első pillanatban roppant szimpatikus.

Halak

A Halak hihetetlenül érzelmes személyiséggel rendelkezik. Ez sokakat megérint. Önzetlenek, segítőkészek, és mindezért cserébe nem várnak semmit.
A Halak nem szeret a figyelem középpontjában lenni, ő maga a „béke szigete”. Ugyanakkor habár hallgatagok, nagyon jól tudnak másokat motiválni, és, aki vele beszélget, az kifejezetten jól érzi magát.


Van még egy!

Lapozz tovább és nézd meg, a TE csillagjegyed is köztük van-e!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat