18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ilyen gyakran gondolnak a nők évente a FELMONDÁSRA!

Megosztás
Pay

Mindig vannak pillanatok, amikor azt mondjuk „lég volt, felmondunk”. Karrier, család, pénz, hezitálás. Milyen gyakran gondolnak a nők évente a felmondásra?


Kellemetlen kollégák, még kellemetlenebb főnök, túlterheltség, nem megfelelő ösztönzőrendszer, vállalati kultúra hiánya és még sorolhatnánk, mi minden merülhet fel okként, hogy azt mondjuk „most beadom a felmondásomat”. 


Egy brit tanulmány szerint a nők évente átlagosan 17 alkalommal jutnak el odáig, hogy elgondolkodnak a felmondás lehetőségén
.
Ez elég sok!

Mi összeszámoltuk már, hogy hányszor jutottunk el idáig az elmúlt 12 hónapban?
Mi lehet ennek a magas számnak az oka?
Legfőbb indokként érdekes módon a munkahelyi légkört jelölték meg a megkérdezettek.
Ez ugyanis mindennek az alapja. Legyen szó bármilyen munkáról, ha a csapat jó, a kollégákkal jól ki lehet jönni, akkor az sok nehézségen át tudja segíteni az embert.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat