18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

5 dolog, amit csak akkor tudsz, ha a KÁVÉT ELIXÍR-ként iszod!

Megosztás
Életmód

Van valami jobb, mint a kávé? Egy csésze kávé, amit nem azért iszol, hogy felébredj! Ebben az esetben 5 dolgot élhetsz meg!


Milyen dolgokat élhetünk meg? 

1. Tudjuk mi a különbség a cappuccino és melange között?

Vagy inkább instant kávét iszunk szívesebben?
Most nem arról van szó, amikor egy jó erős „feketét” megiszunk, hanem arról, amikor a kávét elixírként, kikapcsolódásként élvezhetjük. És igen, meg tudjuk különböztetni a kávéfajták többségét. Erre csak azok képesek, akik a kávét elixírként isszák!

2. Boldogság, amikor először belekortyolunk


Reggel még stresszoldóként, ébresztőként isszuk, és ilyenkor nincs is idő az élvezetre.
De, amikor van időnk az élvezetre, és a meleg csészét megfogjuk, még bele sem kortyoltunk, már érezzük a különleges ízt. Ez a folyamat semmihez nem hasonlítható. Esetleg arra is van időnk, hogy egy finom süteményt is megegyünk mellé? Ez maga a boldogság!

3. Már tudjuk, mikor tartunk kávészünetet

Igen, van, aki már előre beütemezi magának, mikor szánhat rá időt, hogy egy finom kávét elkortyolhasson.
Már maga az időpont várása is felpörgetheti az időt, amit munkahelyünkön töltünk. Alig várjuk, hogy kávészünet legyen, vagy leteljen a munkaidő, és hozzájussunk elixírünkhöz. 

4. Minta kávék

Aki szereti a kávékülönlegességeket, az tudja milyen, amikor meglát egy mintát, amit még sosem kóstolt. Amolyan gyűjtögetés ez. Még jobb, ha a kávék zacskóját el is tesszük, de csak azokét, melyeket igazán finomnak találtunk.

5. Gyűlölet, amikor valaki megzavar kávézás közben

Létezhet rosszabb, mint, amikor megzavar minket valaki kávézás közben?
Van az a pillanat, amikor szeretnénk csak mi és a kávé kettesben lenni. Csak úgy ellenni gondolatainkkal a gőzölgő kávénk mellett. Ilyenkor, ha valaki odalép, és beszélgetni szeretne velünk, hát….. Jaj neki! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek