18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

ZÖLD árnyalat SZŐKE hajban? – Így tüntetheted el! - Mega tippek!

Megosztás
Szépség

Halvány zöld. Esetleg zöldes szürke árnyalat jelent meg a szőke hajszínben festés után? Valamit elrontottunk! Hogyan lehet festés nélkül eltüntetni?


Oké, a haj terndbe belefér, ha színes csíkok vannak elrejtve például a szőke hajszálak közé.
De azért ez a zöldes árnyalat nem mindenkinek tetszik. Sőt! 


Megjelenhet nyáron és télen is a szőkében a zöldes árnyalat.

Miért?

Mitől lesz zöldes beütése a szőkére festett hajnak?

Nyáron közre játszhat az UV sugárzás, mely módosítja különösen a szőke hajszínt, és zöldes árnyalatot ad neki.

Ugyan ilyen módosító hatása lehet a hajfestékekre a klórnak, melyet medencék tisztításához használnak. Csak kevesen tudják, de ez is zöldes árnyalatot eredményezhet festett szőke hajban.

És van még egy, mely szintén zöldesre módosítja a szőkítés eredményét. Ez pedig a hamvasító, melyet, ha helytelen arányban keverünk a szőke hajfestékhez, szintén zöldes árnyaltot kölcsönöz, holott az lenne a funkciója, hogy a sárgás árnyaltot megtörje.

Ezek után mit lehet tenni, ha megjelent a szőkére festett hajunkban a zöldes árnyalat?
És nem szeretnénk hajunkat újra hajfestékkel kezelni!

Eleve a sötét, barnás-vöröses árnyalatokat és természetesen a zöld színt is semlegesíthetjük a következő TERMÉSZETES tippekkel!
Tipp

1. Paradicsomszósz

Igen, nem írtuk el, a paradicsomban található enzimek képesek a zöld árnyalatot eltüntetni. Hogyan vigyük fel hajunkra? Megteszi a paradicsompüré, amit hajmosás előtt, száraz hajunkra viszünk fel. Hatni hagyjuk 10-15 percig, majd megmossuk hajunkat. Minden kezelés alkalmával több árnyalatnyi zöld semlegesítődik majd. Tehát annak függvénye, hányszor szükséges a kezelést megismételni, mennyire lett zöld a hajunk.

És van még egy TIPP!

Lapozz tovább és nézd meg, mi tüntetheti el a zöldes árnyalatot hajadból!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat