18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Vonzerő növelése! – Tanuld meg! - Akarsana-mudra -boldogság megtalálása

Megosztás
Női lélek

Ez a kéztartás növeli az életörömöt, a vonzerőt; erős hatással van az elmére, a mentális állapotra; teljes fókuszáltságot biztosít: Akarsana-mudra (boldogság megtalálása)


Kéztartás: 
A jobb hüvelykujj hegye lágyan nyomja a begörbített gyűrűsujj felső ujjpercét. A kisujj tenyérbe hajlítva. A másik két ujj egyenesen nyújtva. 

Naponta kétszer 10 percig végezze (kezeit a mellkas előtt tartva), közben 2 percig rezegtesse a mantrát!

 
Mantra: 
lam pham; így rezegtesse:llaamm phhaamm. 

Testi hatása: 
Fizikai kitartás; aktiválja az apana vayu-t (medence, alhas, lábak), székrekedés, menstruációs rendellenességek, különböző szexuális diszfunkciók, derékfájás, láb izomgörcsei esetén használható. 

Hatása a fizikai világban: 
Munkahelyi előrejutás.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: 
Boldogság érzés, életöröm, vidámság, vonzerő, vonzódás, erős hatással van az elmére, a mentális állapotra; teljes fókuszáltság, ezoterikus igazságok ismerete, csoda-megtestesítő erő, érték képviselet.

Késmárki László

A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.

A mudrák TITKOS KÓDJA


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat