18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a LEGJOBB Októberben! - Te köztük vagy?

Megosztás
Asztrológia

Az ősz színei semmihez nem hasonlíthatók, egy igazán különleges hónap. De nem csak ezért, hiszen rengeteg esemény is lesz, mint például Halloween, születésnapok, és még sorolhatnánk. Azonban van 3 csillagjegy, melyekre különösen jó Október vár! És van itt más IS!


Csillagjegyek, akik nehézségekre számíthatnak Októberben


Bika
Nem titok, hogy a változást egyáltalán nem viseli jól a Bika. Sajnos azonban ebben a hónapban jócskán kijut majd neki belőle. Legutóbb még azt gondolta, hogy az ősz valami új kezdete lehet, ami igaz is, de nem lesz olyan egyszerű. Októberben problémák merülhetnek fel az életkörülményekben, és ez sajnos nagyon lehúzhatja kedvét.
Igyekezzen a Bika most extrán a pozitív dolgokra koncentrálni, mert ez sokat segíthet, hogy ne ragadja magával az őszben rejlő melankólia.

Oroszlán
Nehezen tudja, sőt a szokásosánál is nehezebben dolgozza fel most a nyár elmúlását. Az Oroszlán esetében inkább a kedve lesz az, ami alább hagy majd, pedig ez nem jellemző rá, hiszen általában energikus, büszke, és halad a célja felé. Most minden lelassul az átlagosan megszokotthoz képest.

Bak
Ki gondolná, hogy lesz, akinek az ősz stresszt hoz a z életébe. A Bak sajnos ezzel kell, hogy szembenézzen. Mivel tehetséges, de egyben makacs személyiség is, nehezen, most extrán nehezen fogadja el, ha valami nem úgy megy, ahogyan eltervezte.
De ezen könnyen segíthet, ha most csak azokra az emberekre koncentrál, veszi magát körül velük, akik igazán pozitívak. Ők lehetnek azok ugyanis, akik átsegíthetik ezen a döcögős hónapon. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek