18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a LEGJOBB Októberben! - Te köztük vagy?

Megosztás
Asztrológia

Az ősz színei semmihez nem hasonlíthatók, egy igazán különleges hónap. De nem csak ezért, hiszen rengeteg esemény is lesz, mint például Halloween, születésnapok, és még sorolhatnánk. Azonban van 3 csillagjegy, melyekre különösen jó Október vár! És van itt más IS!


És vannak csillagjegyek, akiknek viszont elég sok nehézséggel kell majd szembenézniük Októberben.

A legjobb vár a következő csillagjegyekre!


Mérleg

Boldog Születésnapot kedves Mérleg!

Nem csak a születésnap miatt lesz a Mérleg jegyben születetteknek szuper ez a hónap, de még az időjárás is kedvezni fog.
Plusz egy olyan pozitív energia veszi körül, ami szinte mindent arannyá változtat, amihez nyúl. Kifejezetten pozitív aurával rendelkezik, tehát most érdemes minden olyan dologba belefognia, amit eddig halogatott.
Ugyan ez érvényes párkapcsolatára is, vagy ha még nincsen párja, akkor itt az idő kitárni szívét, és ismerkedni.
Hihetetlen pozitív kisugárzása van most!

Vízöntő
Most nem is érzi mi történik vele, mert spontán, pozitív, aktív, buzog benne a tettvágy.
Az idő kedvező, hangulata kifejezetten jó, és akár érdemes lehet most elutaznia valahová.
A szerelemben is kedvező energiák veszik most örül, tehát ne habozzon megtenni, esetleg megkérdezni párjától azt, amit eddig nem akart, mert félt.

Ikrek
Oké, köztudott, hogy az Ikrek elég szeszélyes személyiség, és vannak rossz pillanatai. De Októberben ezek a pillanatok valahogyan minimálisra csökkennek. Optimista, energikus, és ez a lendülete megszakítás nélkül megmarad egész Októberben.
Még a szerencse is rámosolyoghat, tehát érdemes egy kicsit erre az irányba is nyitni. Ha eddig nem vásárolt volna lottó szelvényt, akkor itt az ideje. Hiszen van rá 4 hete!

Csillagjegyek, akik nehézségekre számíthatnak Októberben

Lapozz tovább és olvasd el, kikre várnak nehézségek Októberben
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat