18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. október 9. Újhold a Mérleg jegyében – Belső egyensúlyteremtés

Megosztás
Asztrológia

Az októberi Újhold hajnalban a Mérleg jegyében köszönt ránk, így szokásosan megjelenik az egyensúly és a harmónia megteremtése. A most kezdődő időszak hatásai abban szeretnének segíteni, hogy a belső egyensúlyotokon keresztül, békés önérvényesítéssel, de összefogva érjétek el közös céljaitokat.


Ezzel együtt a férfi/női energiákat is igyekeznünk kell egyensúlyba hozni magunkban. Ennek megvalósításában egyéni horoszkópotok ismerete segít.
Az időszak feladatának megoldását a sorsbolygó felügyeli, még mindig összedolgozva az uránuszi, változásokat, saját szabadságot támogató energiákkal. 

A sorsbolygó most mindazok segítségére siet, akik önként kijelölik a határaikat, megtanulnak nemet mondani azokban az esetekben, amikor korlátozni akarják egyéniségüket. 

A megszokott reakcióink, működésünk némelyike, amik a látott minták szerint alakultak, korlátozhatják az időszak feladatának megoldását. Ahhoz, hogy a teremtés időszakával eggyé váljatok, fel kell tárnotok ezeket a háttérben működő mechanizmusokat és változtatnotok kell rajta saját egyéniségetek fejlődési igényei szerint. 

Ehhez az egyik segítséget a szaturnuszi energiák adják, ugyanis ha nem figyelünk belső egyensúlyunkra egyre nyomasztóbbnak, mondhatni gyászosnak ítélhetjük meg saját helyzetünket. 

A körülmények okolása csak bűnbak keresése, hogy magatokat mentesítsétek a felelősség alól. 

A saját életetek a saját felelősségetek, csakis ti tudtok bármit tenni önmagatokért.

Tehát figyeljetek lelketek üzeneteire, és gondoskodjatok belső békétekről. Gondolkodjatok el életeteken, hol érzitek, hogy nincs egyensúly? 
Hol nem tudjátok saját akaratotokat képviselni?
- Család és saját karrier ügyében?
- Gyermeknevelés és saját vágyakkal kapcsolatban?
- Párotoknak egyenrangú társa vagytok?
- Egyedül érzitek magatokat, nem találjátok meg a hozzátok méltó társat?
- Nem vállaltok túl sok kötelességet magatokra, ami akadályozza a saját kikapcsolódásotokat? 
- Mennyire vezérelnek a külsőségek? Mennyire befolyásol mások véleménye? Legyetek őszinték magatokkal szemben, mert ha túlzottan meg akartok felelni másoknak, akkor az saját egyéniségetek rovására mehet.

És még egy kis gondolkodni való az Újholdas energiákhoz:

- Gondoljátok át, hogy hogyan érvényesítitek akaratotokat? Kezdeményezőek vagytok, vagy inkább várjátok, hogy valaki segítségül érkezzen? Inkább a férfi energiát (kezdeményező, aktív) vagy a női energiát (passzív, befogadó) használjátok? Tudtok közös célokért egyenrangú társként küzdeni? 

- Keressétek meg a családban azt a személyt, akinek a mintáját követitek. Gondoljatok rá és figyeljétek az érzéseitek vele kapcsolatban. Mit éreztek? Félelmet, sajnálatot vagy csodálatot?
Aztán azt is gondoljátok át, hogy a ti adottságaitok mennyire hasonlít a követett személyéhez? Biztosan mindenben az ő általa mutatott minta szerint kell működnötök? Nem adjátok fel emiatt a saját önnön egyéniségeteket, céljaitokat?

- Ezután már csak annyi a feladat, hogy elvégezzétek az esti varázslatot, majd aztán az elkövetkező napokban be is tartsátok az egyensúly érdekében azt, amit elhatároztatok. Amennyiben magatokba néztetek és megtaláltátok azokat a megfelelés vezérelte mintákat, amin változtatni szükséges, akkor kihasználva az Újhold és az utána következő 2 hét energiáját most esélyt kaptok a változtatásokra, az egyensúlyteremtésre. 

Bizonyos dolgoktól meg kell majd válnotok, nemet kell mondanotok egyes kérésekre, de ha önként változtattok, akkor a sors most kitartást és támogatást biztosít számotokra. A Hold égi útján mindig más és más energiát közvetít felénk, ami befolyásolja a tennivalókat is, ezért kövessétek figyelemmel, hogy épp melyik állatövi jegyben tartózkodik.

De nézzük meg a lelki oldal mellett, hogy materiális szinten mire alkalmas az időszak.


Születhet valami új dolog az életetekben, ami közös munka eredménye, és ami két (vagy több) ember közti lelki kapcsolatot erősíti. Egy új teremtmény, amiért közösen vagytok felelősek, ami erősíti összetartozásotokat, és saját felelősségetek kibővül a teremtményetek felé is. Teszitek a dolgotokat a mindennapokban, ami számotokra fontos, de mindeközben nem tehetitek meg, hogy ne legyetek tekintettel a megszületett közös alkotásotokra.
 
Lehet ez a közös teremtmény egy most születő gyermek, vagy egy közös otthon, egy közös vállalkozás, egy közös alkotás, munka is. A hangsúly a közösön van, amiben saját egyéniségetek is képviselteti magát.

Mivel az időszakban a tüzes, cselekvő energiák gyengécskén működnek, ezért tudatosan kell majd figyelni arra, hogy feltöltsétek energiakészleteteket és valóban megtegyétek a szükséges lépéseket. 

Ez segíthet MÉG!

Újhold napján százszoros energiák támogatnak bennünket, este elvégezhetitek az Újhold varázslatot, ami a saját és az Univerzum energiájának egyesítésével, segíti teremtésünket.

Mindenkinek teremtő Újholdas napokat kívánok!

2018. október 9. Újhold varázslat - Varázslatos belső egyensúly


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Elakadtál és csak egy kérdésre szeretnél választ kapni?

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat