18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. október 9. Újhold varázslat - Varázslatos belső egyensúly

Megosztás
Asztrológia

Újhold estéjén a Hold a Mérleg jegyében tartózkodik, és energiájával abban segít, hogy megteremtsük belső egyensúlyunkat és ezen keresztül a békés önérvényesítést közös céljainkért.


Ezzel együtt a férfi/női energiákat is igyekszünk egyensúlyba hozni. Az Újhold részleteiért kattintsatok ide!
A varázslathoz olvassátok el az Újholdról szóló írásomat és gondolkodjatok a felvetett kérdéseimen. Ahogy már tudjátok, Újhold napján százszoros energiák segítenek benneteket, így vágyaitok megvalósulásáért folytatott munkátok is nagyobb hatásfokkal működik. 

Azonban csodák csak akkor történhetnek az életetekben, ha saját energiátokat tetteitek formájában egyesítitek az Univerzális energiákkal. 

Ne sajnáljátok hát az időt arra, hogy magatokba nézzetek! És arra is szánjatok időt, hogy vágylistátokat, vágytáblátokat frissítsétek, kerüljenek rá azok a dolgok, amik belső egyensúlyotokat biztosítják. Este végezzétek el a varázslatot, az alábbiak szerint:
Vonuljatok el egy csendes szobába, ahol senki nem zavar benneteket. Jó, ha előtte végeztek egy kis tértisztítást, akár gyertyával, vagy füstölővel. Készítsétek elő vágylistátokat/vágytáblátokat. Ezután gyújtsatok meg egy gyertyát, vagy egy mécsest, csendesedjetek el, és csakis a vágyatokra összpontosítsatok. Kérjétek meg Őrangyalotokat, hogy legyen a segítségetekre, és vegye fel azokkal a az Angyalokkal a kapcsolatot akik az egyensúlyteremtésetekben támogatóitok lehetnek. 


A spirituális kapcsolódást erősítheti, ha ezüst ékszert viseltek, és van nálatok holdkő, hegyikristály, jade. Ne kételkedjetek, az Angyalok segítségetekre sietnek, ahogy megkéritek Őket. Mindig körülöttünk vannak, de kérni kell, maguktól nem avatkozhatnak a dolgainkba.

Várjátok meg, amíg teljesen ellazultok, és lecsendesedik az elmétek is. Csukjátok be a szemeteket és gondolatban érezzétek, hogy mindkét talpatokból elindul az energia a föld középpontja felé, hogy erőt kapjon Föld Anyától. Föld anya fogadja mindkét talpatok felől érkező szeretetenergiátokat, majd egyesítve őket visszairányítja felétek. Talpaitokon keresztül az egyesült férfi/női energia lassan áramlik felfelé csakráitokon keresztül, feltöltve és megnyitva azokat. 

Végig halad a gerincetek mentén, a torok tájékon, majd a fejtetőtökön keresztül árad az Univerzális szeretetforrás felé. Amint a teremtő szintjére érkezik, feltöltődik az Univerzális szeretettel és áldással majd visszaáramlik koronacsakrád felé. Amint átlép koronacsakrádon az egyesített föld és univerzum által megáldott energia, szétáramlik testetekben, testetek minden porcikájába. Érzitek, ahogy egyensúlyba kerültetek, ahogy lebegtek, átadva magatokat ennek a csodálatos energiának. 

Ebben az áldott állapotban lássátok most magatokat, ahogy másokkal együtt a békés önérvényesítés útján jártok. Boldogok és vidámak vagytok. Szeretitek a veletek haladókat és ők is szeretnek titeket. Belső harmóniátok és belső egységetek szétárad a világban, harmóniát, békességet hozva az életetekbe. Élvezzétek a pillanatot, belső egyensúlyotok megvalósulását.

 

Ezután nyissátok ki a szemeteket és fogjátok kezetekbe listátokat vagy nézzetek rá a vágytáblátokra. Kérjétek Angyali segítőiteket, hogy kérjenek áldást rá. Várjatok türelmesen és hagyjátok, hogy megtegyék, amit kértetek, majd köszönjétek meg nekik a segítséget.
 
Egyensúlyotokért nektek is tennetek kell, így az elkövetkező két hétben tudatosan figyeljetek arra, hogy ne essetek a megfelelési vágy csapdájába.


Kívánok mindenkinek csodás teremtő napokat!

2018. október 9. Újhold a Mérleg jegyében - Belső egyensúlyteremtés


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tanácsadás


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat