18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez az ILLAT csökkenti a HAJHULLÁST!

Megosztás
Egészség

Olyan jó lenne egy szép frizura, de hajunk mennyisége nem alkalmas a megvalósításához. Sok ember hajlamos a hajhullásra, melynek számos oka lehet. Új kutatások szerint vannak illatok, melyek csökkenthetik a hajhullás mértékét, és akár meg is előzhetik azt. Melyek ezek?


Új tanulmányok szerint illatok is segíthetnek a hajhullás mérséklésében, és megelőzésében is.
Hallottunk már a Sandalore és Brahmanol gyógymódról?
Még a nevük is különleges!

A Münster Monasteriums Laboratory kutatói, a Manchester Egyetem és a Bochum Ruhr Egyetem közösen végzett kísérleteket az illatanyagok hajhagymákra gyakorolt hatásáról. A Sandalore és Brahmanol illatanyagi receptorokat tartalmaznak, melyek aktivitásra késztetik a hajhagymákat. 
(Sandalore olaj)


A hajhullás akár 17,5%-al csökkenthető

Egy első klinikai kísérletben 40 hajhullásban szenvedő alanyt vizsgáltak. A résztvevők 3 hónapig használtak krémet, melybe belekeverték a Sandalore illatot. A Hajhullás mértéke 17,5%-al csökkent a placebo hatás ellenére.
Mi a placebo? Ez alatt azt értjük, hogy voltak olyan alanyok, akik krémében semmilyen hatóanyag nem volt található, de ők erről nem tudtak. Ezt nevezik placebo hatásnak is.
Ezek az adatok azonban még nem elegendők ahhoz, hogy klinikai vizsgálatokkal igazolhatók legyenek, és elárasszák a piacot termékekkel.
Mitől alakul ki a hajhullás?
A hajhullás tulajdonképpen egy zavar, ami a hajhagyma növekedési, „meghalási” (amikor a haj elszakad a hajhagymától- pihenő időszak) és a nyugalmi fázisban zavar keletkezik, akkor következik be a hajhullás.
Mit tehetünk?

Lapozz tovább, és olvasd el, hogyan használhatod otthon!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat