18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez az ILLAT csökkenti a HAJHULLÁST!

Megosztás
Szépség

Olyan jó lenne egy szép frizura, de hajunk mennyisége nem alkalmas a megvalósításához. Sok ember hajlamos a hajhullásra, melynek számos oka lehet. Új kutatások szerint vannak illatok, melyek csökkenthetik a hajhullás mértékét, és akár meg is előzhetik azt. Melyek ezek?


Mit tehetünk?
Sandalore és Brahmanol illatokat megtalálhatjuk gyógyszertárakban, drogériákban, és otthoni módszerrel belekeverhetjük hajsamponunkba, krémünkbe, amit esetleg hajhullásra kaptunk, de olajos készítményekhez is hozzáadhatjuk.

Bízzunk benne, hogy a kísérletek hamar olyan fázisba érnek, amikor világszinten engedélyezhető lesz egy Sandalore és Brahmanol illattal ellátott termék. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek