18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Október 9. – ÚJHOLD – Tönkre is mehet a kapcsolatod, olyan energiák fognak hatni!

Megosztás
Asztrológia

Kapcsolatok és a sötét oldaluk! De megelőzheted! Mire érdemes már akár mától figyelned!


Az októberi újhold 9-én köszönt majd ránk a Mérleg jegyében.

A Mérleg újholdban a cselekvés és érzelmek hivatottak harmóniába kerülni, de most a Mérleg aszcendense és az első ház ezt a számításunkat keresztbe húzhatja. Mert a Plútó bolygó is megjelenik, ami kifejezetten felerősítheti a feszültség energiáit. 


A Vénusz és Mars bolygók jótékony energiaszintje visszaesik, így még nehezebb lesz érvényesülnie a pozitív érzelmeknek és a mellé párosítható pozitív tetteknek.
Milyen negatív hatások erősödhetnek fel most különösen?

Féltékenység, hatalom játékok

A féltékenység és hatalom éhesség minden kapcsolatot tönkretesz. Igen, kijelentőmódban, mert nincsenek lehetőségek. Amikor ezek beférkőzik magukat, onnantól kezdve nincsen megállj.
Sok kapcsolatban ilyenkor kerül elő egy „harmadik”, aki pótolni hivatott a harmónia hiányát, és megoldást kínálhat a zűrzavar helyett.
De ez megelőzhető, ha már jó előre felkészülünk!

Hogyan?

Megbízás ellenőrzés helyett! 
Lapozz tovább, és nézd meg, hogyan nem kerül majd bajba párkapcsolatod!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat